Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2017 04:01

Süper Lig'de lider kim? | Süper Lig puan durumu ve fikstürü

Spor Toto Süper Lig'de puan durumu nefesleri kesiyor. Zirvede işler karıştı. Galatasaray kazandı, liderliği maç fazlasıyla geri aldı. Beşiktaş ise kayserisporla 1-1 berabere kaldı. Peki şu an puan durumu ne durumda? Başakşehir ve Galatasaray kaç puanda, lider kim? Süper Lig puan durumu ve fikstürü sizler için derledik...

Süper Lig'de lider kim? | Süper Lig puan durumu ve fikstürü
süper lig,puan durumu,fikstür,süper lig puan durumu,süper lig lider,

Süper Lig puan durumu ve fikstürü. Süper Lig'de Beşiktaş karşısında ağır mağlubiyet alan Galatasaray, Başakşehir'inn haftayı galibiyetle kapatmasıyla liderliği kaptırmıştı. Bu hafta puan kaybetmek istemeyen Aslan, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı Akhisar karşılaşmasında ikinci yarı fırtına gibi esti ve maçı 4-0 kazanmayı bildi. Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna geri dönen Galatasaray rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta heyecanı yaşanıyor. İşte Süper Lig'de 15. hafta programı ve maçlarda alınan sonuçlar...

8 Aralık Cuma: 20.00 Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor'u deplasmanda penaltıdan bulduğu golle mağlup etti ve puanını 29'a yükseltti. Bursaspor ise 24 puanda kaldı.

Süper Lig'de lider kim? | Süper Lig puan durumu ve fikstürü

9 Aralık Cumartesi: 14.00 Kasımpaşa 0 - 3 Trabzonspor - Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Fırtına, Burak Yılmaz, Hugo Rodellaga ve Matus Bero'nun kaydettiği gollerle rakibini 3-0 mağlup etti ve son haftalardaki yükselişini sürdürdü.

Süper Lig'de lider kim? | Süper Lig puan durumu ve fikstürü

14.00 Evkur Yeni Malatyaspor 2 - 3 Göztepe

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.

16.30 Antalyaspor 1 - 1 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Antalyaspor ile Gençlerbirliği 1-1 berabere kaldı.

19.30 Galatasaray 4 - 2 Teleset Mobilya Akhisarspor: Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, ilk yarısını 2-0 geride kapadığı Akhisar Belediyespor maçından 4-2 galip ayrılarak, Beşiktaş derbisi sonrasında oluşan krizin izlerini biraz olsun sildi.

Süper Lig'de lider kim? | Süper Lig puan durumu ve fikstürü

10 Aralık Pazar
14.00 Osmanlıspor 3 - 0 Aytemiz Alanyaspor
Osmanlıspor, Süper Lig’in 15. haftasında sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’u 3-0 yendi.
16.30 Demir Grup Sivasspor 1 - 0 Medipol Başakşehir
Süper Lig'in 15. haftasında Demir Grup Sivasspor, Medipol Başakşehir'i sahasında 1-0 mağlup etti.
19.30 Kayserispor 1 - 1 Beşiktaş
Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında büyük yara aldı. Kartal, lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düştü.
11 Aralık Pazartesi
20.00 Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor: Barış Şimşek

Süper Lig Puan durumu

Süper Lig'de lider kim? | Süper Lig puan durumu ve fikstürü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...