Tgrt Haber
13 Şubat 2014 19:30

Survivor 2014 ne zaman başlayacak ve kimler yarışacak

Survivor 2014'ün yarışmacıları bir bir belli olmaya başladı ve yarışmanın yayınlanacağı tarihte kesinleşti.

Survivor 2014 ne zaman başlayacak ve kimler yarışacak
Survivor, Survivor 2014, Survivor da kimler yarışacak, Survivor ünlüler takımı

Survivor 2014'ün yarışmacıları bir bir belli olmaya başladı ve yarışmanın yayınlanacağı tarihte kesinleşti.Türk televizyonlarının başarılı yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.Survivor 2 Mart 2014'te Panama'da start alacak.Survivor gönüller takımında yarışacaklar henüz açıklanmadı.Ama ünlüler takımı belli oldu. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in ne zaman başlaycağı, yayın günü belli oldu. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler2 Mart'tan itibaren Star TV'de yayınlanmaya başlayacak. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasının bu seneki Ünlüler Takım'ında yarışacak isimler tamamlandı. Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'in ünlü takımında Tolga Karel, Ahmet Dursun, Serenay Aktaş, İsmail Baki Tuncer, Duygu Bal, Merve Aydın ve Eda Özerkan yer alıyor.
Ünlü televizyoncı Acun Ilıcalı, Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler yarıışmasının Ünlüler Takımında yarışacak isimleri tek tek twitter sayfasınadan duyurdu.
Mart ayından 2'sinden itibaren Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dünyanın en zor yarışlması Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler'e gideceği kesinleşen ünlü isimler belli oldu.  Bu sene Dominik'te çekilecek olan Survivor 2014'te yarışacak ünlü isimler; Tolga Karel, Ahmet Dursun, Serenay Aktaş, İsmail Baki Tuncer, Duygu Bal, Merve Aydın, Eda Özerkan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...