Tgrt Haber
11 Nisan 2017 13:42

Survivor 2017 birleşme sonrası eleme adayı kim oldu? | Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de birleşme sonrası ilk eleme adayı belli oldu. Ada konseyinde kim kimi yazdı, Neler söyledi? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Merak edilen soruların cevapları haberimizde...

Survivor 2017 birleşme sonrası eleme adayı kim oldu? | Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
survivor,survivor eleme adayı kim oldu,survivor kim elendi,eleme adayı,tv8,acun

2017 Survivor’da elemeye kim kaldı? sorusu yanıt buldu.  TV8'in sevilen programı Survivor'ın son bölümü yine nefes kesti. Birleşme partisinde eğlenceli dakikalar geçiren ünlüler ve gönüllüler, adalarına ayak bastı. Kıran kırana geçen mücadelede dokunulmazlık oyununu kim kazandı belli oldu.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi daha çok yazılan Berna haftanın ilk eleme adayı oldu. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Hem performansa hem de beceriye dayalı dokunulmazlık oyununda her iki takım da inanılmaz bir mücadele verdi. İlk turu Ünlüler takımı alırken ikinci turu ise Gönüllüler takımı kazandı. Final turunda ise Ünlüler 4 – 1 geriden gelip oyununu kazanmayı bildi.

Survivor 2017 birleşme sonrası eleme adayı kim oldu? | Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kaybedilen oyun sonrası Gönüllüler bir kişinin ismini belirlemek üzere konseyde toplandı. Yapılan oylama sonucu en çok ismi yazılan kişi Berna oldu. Haftanın ilk eleme adayı olan Berna bu duruma alışkın olduğunu, sebebini hiç merak etmediğini belirterek saygı duymaktan başka bir şey olmadığını dile getirdi.

ADEM VE İLHAN ARASINDA GERGİNLİK

Birleşme sonrası ilk dokunulmazlık oyununda İlhan ve Adem arasında tansiyon yükseldi. Gergin ikilinin arasına giren yarışmacılar ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

ELİF'TEN GÖKHAN'A SERT TEPKİ

Gökhan, dokunulmazlık oyununda puan kaybedince, takım arkadaşı Elif'in sert tepkisiyle karşılaştı. İkili arasında tartışma yaşandı.

GÖKHAN SAKATLANDI

Dokunulmazlık oyunu sırasında Gökhan sağ ayağından sakatlanarak yere yığıldı. Gökhan'a doktorlar müdahale etti. 

ADEM'İN PARMAĞI KIRILDI

Dokunulmazlık oyunu sırasında, ünlüler takımından Adem talihsiz bir sakatlık yaşayarak ayak baş parmağını kırdı.

Survivor 2017'de birleşme sonrası ilk eleme adayı belli oldu. Ada konseyinde kim kimi yazdı, neler söyledi? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Merak edilen soruların cevapları haberimizde...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...