Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ocak 2019 14:48

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan ne zaman başlayacak? Survivor 2019 yarışmacıları kimler?

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışması ne zaman başlayacak merak ediliyor. Survivor 2019 hakkında son dakika Acun Ilıcalı açıklaması geldi. Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmacıları kimler? Survivor yarışmacı adayları belli oldu mu? İşte son detaylar...

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan ne zaman başlayacak? Survivor 2019 yarışmacıları kimler?
survivor yarışmacıları,

Survivor 2019 yarışmacıları öğren. Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışması ne zaman başlayacak merak ediliyor. Survivor 2019 hakkında son dakika Acun Ilıcalı açıklaması geldi. Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmacıları kimler? Survivor yarışmacı adayları belli oldu mu? İşte son detaylar...

SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI ANKETLE BELİRLENECEK

Acun Ilıcalı, bu sezon Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacak Survivor'ın yarışmacılarına seyircilerin karar vereceğini açıkladı. İnternette bir anket açtıklarını açıklayan Ilıcalı, orada seyircilerin verdiği oylarla yarışmacıları seçeceklerini duyurdu.

SURVİVOR 2019 YARIŞMACI ADAYLARI KİMLER?

Asil Cengiz,
Atakan Işıktutan,
Azim Kaan Güvenilir,
Buse Akar,
Yağız Erdoğan,
Büşra Yalçın,
Seda Ocak,
Ecem Onaran,
Özgür Özdemir,
Emin Günenç,
Okay Köksal,
Emre Durak,
Müzeyyen Seren Bayülken,
Erdem Ekşioğlu,
Kaan Kazgan,
Hikmet Tuğsuz,
Sude Burcu,
Sinem Kılıç,
Simge Olçun,
Sıla Rümeysa Ölçek,
Kader Karakaya,
Burak Yurdugür,
Bora Edin,
Begüm Güven,
Serpil Uzunçavdari Yusuf Karakaya,
Hakan Kanık,
Sami Levi,
Halim Baydur,
Melisa Emirbayer.

İKİ MERMİ GİBİ TAKIMI İZLEYECEĞİZ

Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın Şubat ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Yarışmadaki ünlü isimlerin sorulması üzerine ise Ilıcalı, 'Medyatik olması önemli değil. Bu sene iki mermi gibi takımın zorlu koşullarda yaşam mücadelesini izleyeceğiz. Hem Türkiye hem de Yunanistan takımlarında çok iyi yarışmacılar yer alacak' şeklinde konuştu.

 "DOMİNİK'TEN ALTIN KELEBEK İÇİN GELDİM"

Ilıcalı ayrıca '2018 yılı çok güzel bir yıl oldu bizim için. Dünyaya açıldık. Dominik'ten Altın Kelebek töreni için geldim' dedi.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 2019 SURVİVOR KADROSU

Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın Şubat ayının ilk haftasında yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Yarışmadaki ünlü isimlerin sorulması üzerine ise Ilıcalı, "Medyatik olması önemli değil. Bu sene iki mermi gibi takımın zorlu koşullarda yaşam mücadelesini izleyeceğiz. Hem Türkiye hem de Yunanistan takımlarında çok iyi yarışmacılar yer alacak' şeklinde konuştu. Ilıcalı ayrıca '2018 yılı çok güzel bir yıl oldu bizim için. Dünyaya açıldık. Dominik'ten Altın Kelebek töreni için geldim" dedi

TÜM SENELERİN EN ZOR SURVIVOR'I GELİYOR

Türkiye'nin dışında Meksika, ABD, Kolombiya, Yunanistan ve Romanya gibi çok sayıda ülke için Survivor ve Exathlon çeken Acun Medya ekib, yeni sezondaki Survivor 2019 için çok daha zorlu parkurlar hazırlıyor. Geçen yıllara göre daha fazla güç ve kondisyonun ön planan çıkacağı Survivor 2019'da yarışmacıları zorlu parkurlar bekliyor. Oyunların zorluk derecesi artarken, yarışmacıların yaşam şartları da aynı derece zorlaşacak. Survivor 2019 için açıklama yapan Acun Ilıcalı, , yarışmadaki zorluk derecesinin 2019'da daha da artacağını söyledi.

'Allah gelecek sene katılacak yarışmacıların yardımcısı olsun' diyen Ilıcalı, Survivor 2019 için korkunç şeyler planladıklarını da esprili bir şekilde açıkladı. Survivor'ın dünyanın en zor yarışması, Türkye'deki Survivor'ın ise dünyanın en zorlu Survivor'ı olduğunu söyleyen Ilıcalı, ' Seneye zorluk konusunda biraz daha ileri gitmek istiyoruz. Allah şimdiden yardımcıları olsun. Çok önemli fikirlerimiz var. Seneye gelecek yarışmacılarımızın başına neler gelecek öğreneceksiniz. Buradan önümüzdeki sene katılacak yarışmacılara sesleniyorum 'Allah yardımcınız olsun'. Maalesef korkunç şeyler planladık' dedi.

SURVİVOR 2019'DAN İLK GÖRÜNTÜ

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde de, Survivor'ın çekileceği Dominik'teki yeni adanın görüntülerini paylaşmıştı. Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi, 2019 yılında başlayacak olan Survivor için hazırlıklara başladı. Acun Ilıcalı yeni sezon için tüyoları vermiş ve "Allah gelecek sene katılacak yarışmacıların yardımcısı olsun" demişti.

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan ne zaman başlayacak? Survivor 2019 yarışmacıları kimler?

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan ne zaman başlayacak? Survivor 2019 yarışmacıları kimler?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...