Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2017 09:27

Survivor 8 Mart kim elendi son bölümde kim kazandı | Survivor Tarık Mengüç kimdir?

Survivor'da kim elendi sorusu cevap buldu. TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'da dün gece Elemeye çıkan Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin isimleri arasından kimin elendiğini haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar ve elemeyle ilgili detaylar...

Survivor 8 Mart kim elendi son bölümde kim kazandı |  Survivor Tarık Mengüç kimdir?
survivor, survivor 2017, kim elendi, survivor kim elendi, eleme gecesi, eleme, tv8

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Ödül oyunu sırasında Adem ile Furkan arasındaki sözlü kavga yarışmacıların araya girmesi ile son buldu. Ailelerinden gelen fotoğraf ve mesajları görme hakkını kazanan takım gönülüler oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta elenen isim Tarık Mengüç oldu.

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme beste yapan Tarık Mengüç'ün en son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almıştır. Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yapmıştır.

Kıyafet tarzı, saçı ve makyajı ile farklı biri olduğunu gösteren Tarık Mengüç, sözü ve müziği kendisine ait olan Şakşuka isimli parçasıyla ünlenmiştir. Albümü ile aynı ismi taşıyan Şakşuka isimli parçasının klibi, televizyonlarda en çok izlenen klipler arasında yer almıştır. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta da yetenekli olduğunu ispatlayan Tarık Mengüç, 2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.

2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve Şakşuka isimli albümünün ardından 2007'de Lakerda isimli albümünü çıkarmıştır. 2009'da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. Tarık Mengüç son olarak 4 Ekim 2011'de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

Survivor 8 Mart kim elendi son bölümde kim kazandı |  Survivor Tarık Mengüç kimdir?

 Survivor'da dün gece Elemeye çıkan Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin'den en az SMS oyunu alan Sadin Survivor'dan elendi.

SADİN KONSEYİN ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU

Survivor uzun bir maraton. Bunu devam ettirmek gerekiyordu. Beni burada en çok üzen şey, çocuklarımdan ailemden uzak kalmamdı. Nasibimiz buraya kadarmış. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İçlerinden birisinin Survivor şampiyonu olacağını bildiğim için kendilerine dua ediyorum. İnşallah gönüllüler takımından birisi çıkacak ve kupayı alacak.

Benim düşüncem Volkan kardeşimiz biraz daha ağır basıyor. Survivor kupasına en büyük aday Volkan kardeşimizdir. 

Adaya ilk geldiğim günden itibaren gruplaşma olduğunu fark ettim. Yeni gelenlere tahammülleri yoktu. Aralarında karar alıp beni potaya sokmalarını düşünmüşler. Ben inanıyorum ki yaptıkları gruplaşma eninde sonunda son bulacak. Volkan, Erdi ve Anıl kardeşimiz onlara üstün gelecektir. 

SURVİVOR 2017 EN İYİ PERFORMANS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün ikişer kek ve birer çay olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Adem kazandı. İkinci en iyi isim ise Furkan oldu. Kızlarda ise birinci Elif, ikinci Tuğçe oldu.

SADİN BAKIR KİMDİR?

Survivor 8 Mart kim elendi son bölümde kim kazandı |  Survivor Tarık Mengüç kimdir?

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Sadin, eğitim hayatını Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenen Sadin, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatıyor. 2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin, 2005 yılında ise Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya aldı.Sekiz yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Sadin, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapıyor. Sadin, aktif spor hayatına ise yağlı pehlivan gureşcisi olarak devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...