Tgrt Haber
27 Şubat 2018 10:30

Survivor All Star kim elendi SMS Sonuçları | Survivor 2018’de Elenen isim belli oldu

Survivor 2018'de elenecek adaylar belirlendi. Survivor 2018’de kim elenecek? Bu akşam belli oluyor. Survivor yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Survivor 2018’de elenecek ikinci isim kim olacak? Survivor 2018'de elenen isim belli oldu. Survivor 2018'e ve eden isim kimdir? cevabı haberimizde bulunmaktadır.

Survivor All Star kim elendi SMS Sonuçları | Survivor 2018’de Elenen isim belli oldu
survivor kim elenecek,survivor eleme,survivor eleme adayları

Survivor Kim Elendi? bu sorununun cevabı bu akşam belli olacak. Acun Ilıcalı merakla beklenen ismi SMS oylaması sonucu açıklayacak. Survivor yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununda İpek Yaşar-Anıl Berk Baki ile Sema Aydemir-Nihat Doğan karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı, ada konseyinde ülkeler arası mücadelelerin devam edeceğini açıkladı. Survivor 2018 ada konseyin eleme için isim yazmaya giden Hakan, Turabi'nin sakatlığı sırasında destek olması ile ilgili konuştu. Survivor 2018'de Sema ile Funda'nın mücadelesi saniyeler sürdü. Funda sakatlandı. Turabi'nin elindeki sakatlığı kontrol eden Metin Kuş, Turabi'nin oynamasını istemediğini söyledi. Dokunulmazlık oyununda Anıl ile Melih'le karşı karşıya gelen Ümit ve Murat rakiplerine dayanamadı. 2018 Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu Adaya veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde açıkladığı isim belli oldu! Adaya veda eden isim Gizem Kurtulan oldu

Gizem Kurtulan kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? 

Gizem Kurtulan 1994 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Survivor Gizem Kurtulan Pilates eğitmenliği yapıyor. Yoğun ve sıkı bir antrenman programı ile yarışmaya hazırlanmıştır. 14-15 Haziran 2016 Pentatlon- Bıathle Türkiye Açık Şampiyonası'na katılmış ve dereceye girmiştir. Sağlıklı yaşam ve düzenli egzersizin önemli olduğuna inanan Gizem Kurtulan, şöhretten ziyade sadeliğin gücünü tercih ediyor. Doğayı ve gezmeyi çok seven Gizem Kurtulan, Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun. Gizem Kurtulan'ın sosyal medya hesabı, sıradan hayatının yansıması.

SURVİVOR ADAYA KİM VEDA EDECEK? 

Bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan adaya veda edecek bir adayı seçiyor. Adaya veda edecek üç isim belirleniyor. Bu isimlerden bir tanesini de bireysel dokunulmazlık oyunun sahibi seçiyor.  Üç adaydan ilkini oylama sonucu seçilecek, ikincisini bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan ve üçüncüsü ise haftanın en iyi performansını sergileyen seçecek. Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim 27 Şubat Salı günü belli olacak.

Survivor 2018'de bu hafta oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler dört eleme adayı çıkardı.

All Star ve Gönüllüler takımından ikişer kız baraka ödülü için ada oyununda mücadele etti.

Dokunulmazlık oyununda kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununda sembolün sahibi olmak için mücadele etti. Anıl ve İpek ile mücadele eden Nagihan ve Hilmicem avantajlarını koruyamadılar, sayıyı rakiplerine kaptırdılar.

Dokunulmazlık oyununda Adem ile Melih karşı karşıya geldi. İkiliden üç dakika içinde sayıya giden olmayınca mücadele eşitlikle sona erdi. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Melih, haftanın üçüncü eleme adayını belirledi.

Ümit Karan, Türkiye-Romanya mücadelesinde alınan yenilgi ile ilgili konseyde değerlendirmelerde bulundu. Survivor 2018'de bu hafta oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler dört eleme adayı çıkardı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor 2018'de Gönüllüler konseyinde iki isim birden çıktı. Toplamda 5'er oy alan Birsen ve Gizem bu hafta eleme potasına adını yazdırdı.

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Melih ise üçüncü eleme adayını belirledi. Melih, Cumali'nin adını verdi.

Haftanın en başarılı ismi Yağmur ise Ramazan'ın ismini verdi. Ramazan bu hafta dördüncü eleme adayı oldu.

ACUN’DAN ‘ULUSLARARASI’ MÜJDE

Ada konseyinde konuşan yapımcı, “Bu ne son oyundu ne de sondan bir önceki oyundu. Enternasyonal oyunlar oynayacaksınız, bundan sonra da oynayacaksınız. Sportif Survivor şekli, dünyada yaptığımız programlarda tamamen spora dönmüş durumda. Tamamen performansa dayalı. Dünyanın çoğu ülkesinden talep var. Yaklaşık 7-8 ülkenin bize talebi var. Önümüzdeki dönemde çok değişik organizasyonlar yapacağız. Bütün dünyaya doğru yayılmaya çalışıyoruz. Rumen takımıyla da oynamaya devam edeceksiniz. Bu maçın rövanşı olacak, daha sonra bir daha olacak. Çok heyecanlı oyunlar olacağından şüphem yok. Heyecanla bekleyeceğiz. Başarılar diliyorum” ifadelerini kulandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...