Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2018 09:12

Survivor Alper Baycın Kimdir? Kaç yaşında ve Neden Öldü? Acun'dan Alper Baycın açıklaması

Survivor Alper Baycın kimdir? Alper Baycın Kaç yaşında ve neden öldü? soruları bugünün en çok merak edilen konusu oldu! Survivor'da set ekibinde kameramanlık yapan Alper Baycın dün kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Korkunç bir cinayete kurban giden Alper Baycın ile ilgili merak edilenler haberimizde... Peki Alper Baycın kimdir, kaç yaşında ve neden öldü.

Survivor Alper Baycın Kimdir? Kaç yaşında ve Neden Öldü? Acun'dan Alper Baycın açıklaması
alper baycın,,survivor,,alper baycın kimdir,,alper baycın kaç yaşında

Survivor Alper Baycın kimdir? Alper Baycın Kaç yaşında ve neden öldü? soruları bugünün en çok merak edilen konusu oldu! Survivor'da set ekibinde kameramanlık yapan Alper Baycın dün kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Korkunç bir cinayete kurban giden Alper Baycın ile ilgili merak edilenler haberimizde... Peki Alper Baycın kimdir, kaç yaşında ve neden öldü. Dominik'te gasp çetesi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülen Survivor'ın kameramanı Alper Baycın için Acun Ilıcalı TV 8'de açıklama yaptı. Acun "Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Antalya’da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV’de çalıştıktan sonra Acun Meyda’da geçen Baycın, bir süredir Dominik’teki montaj ekibinde görev alıyordu.

ALPER BAYCIN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

24 yaşında hayata gözlerini yuman Alper Baycın’ın, Survivor Adası'nda 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın’ın telefonunu ve çantasını çalmaya çalışan gaspçılar, genç ismi kalbininden bıçaklayarak öldürdüler. Olayın ardından kaçan 2 zanlı, kısa süre içinde yakalandı.

ACUN "SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM"

Acun, "Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince söyleyecek söz bulamıyorum" ifadelerini kullandı.
Survivor Alper Baycın Kimdir? Kaç yaşında ve Neden Öldü? Acun'dan Alper Baycın açıklaması
"ALPER KARDEŞİM HUZUR İÇİNDE YAT"

Acun, "Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat" diye konuştu."
Survivor Alper Baycın Kimdir? Kaç yaşında ve Neden Öldü? Acun'dan Alper Baycın açıklaması

ALPER KALBİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Alper Baycın, uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti. Baycın'ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı.

Acun Ilıcalı'nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü. Acı haberi, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu. Acun Ilıcalı, bu akşam yapılacak olan programın ertelendiğini duyurdu ve Baycın'ın ailesine başlığı diledi.

SOKAKTA SALDIRIYA UĞRADI

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevli Alper Baycın (24) sokakta yürürken, çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Baycın'ın ölümü Survivor ekibinde büyük üzüntü yaşatırken, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı üzüntüyü dile getirip ailesine başsağlığı diledi.

KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden ve TV8'de yayınlanan Survivor ekibinde görevli Alper Baycın, iddiaya göre bugün Las Terrenas bölgesinde işten çıktıktan sonra sokak ortasında 2 kişinin saldırısına uğradı. Alper Baycın, çantasını gasp etmeye çalışan iki saldırgana direnince arbede yaşandı.

Yaşanan boğuşma sırasında saldırganlardan biri Baycın'ı kalbinden bıçakladı. Baycın, aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirirken, kaçan saldırganlar ise polis tarafından yakalandı. Nişanlı olduğu öğrenilen Baycın'ın, Ilıcalı'nın en yakın ekibinden olduğu belirtildi.

"BU ACININ TARİFİ YOK"

Acun Ilıcalı, Baycın'ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaydan büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" dedi.
Survivor Alper Baycın Kimdir? Kaç yaşında ve Neden Öldü? Acun'dan Alper Baycın açıklaması
ACUN'DAN SURVIVOR'DA AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

KKTC'DE YARI FİNAL CANLI YAYINI İPTAL EDİLDİ

Olay nedeniyle KKTC'de bu akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi. Bu arada Survivor yarışma programı süresince ilk kez böyle bir üzücü olayın yaşandığı belirtildi.
Survivor Alper Baycın Kimdir? Kaç yaşında ve Neden Öldü? Acun'dan Alper Baycın açıklaması

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...