Tgrt Haber
18 Mart 2018 22:08

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 18 Mart Survivor Eleme Potasına Kimler Girdi?

Survivor 2018 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 18 Mart Survivor eleme potasına kimler girdi? Survivor dokunulmazlık oyunu yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. 18 Mart pazar akşamı Ünlüler ve Gönüllüler takımından oyuncular dokunulmazlık oyununu kazanmak için adeta varlarını yoklarını ortaya koydu. Amansız bir mücadelenin sonunda Survivor'da eleme adayları belirlendi. Peki, eleme adaylarının belirlendiği Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım kim oldu?.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 18 Mart Survivor Eleme Potasına Kimler Girdi?
survivor,dokunulmazlık oyunu,tv8 survivor canlı izle,Survivor Eleme Potasına Kimler Girdi,mustafa kemal kurt kimdir,elif şadoğlu kimdir,survivordan kim elendi,adaya kim veda etti

Survivor yine nefesleri kesti. Survivor 2018 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 18 Mart Survivor eleme potasına kimler girdi? Survivor dokunulmazlık oyunu yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. 18 Mart pazar akşamı Ünlüler ve Gönüllüler takımından oyuncular dokunulmazlık oyununu kazanmak için adeta varlarını yoklarını ortaya koydu. Amansız bir mücadelenin sonunda Survivor'da eleme adayları belirlendi. Peki, eleme adaylarının belirlendiği Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım kim oldu?

18 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu akşam yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki 18 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivorda elemeye çıkanlar isim kim oldu? Dokunulmazlık oyunu kıyasıya mücadele ile geçti. Dokunulmazlık oyununu kazanan 10'a 5 skorla All star takımı oldu. Dokunulmazlık oyunu skoru; All Star 10 -  5 Gönüllüler 

Survivor dokunulmazlık oyunu

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam iki oyun oynandı. İlki konforlu ada için oynanan oyunda, gönüllüler takımı üstünlük kurarak ödülün sahibi oldu. İkinci oyun ise tavuklu wrap ve mor oda için oynandı. Bu oyunda ise kazanan taraf ünlüler oldu. Dün akşamın gündem konusu ise Yiğit'in kafasını çarpıp sakatlanması oldu. Diğer taraftan Funda ile Sema arasında ise parkurda küçük bir gerilim yaşandı.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Geçen hafta dokunulmazlığı All star takımı kaybetmişti. Dokunulmazlığı kaybeden All star takımında en çok ismi çıkan Nihat Doğan adaya veda etmişti.

SURVIVOR'IN YENİ YARIŞMACISI ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

1992 yılında doğan Elif Şadoğlu, İstanbul’da yaşamaktadır. Survivor 2017’ye katılmadan önce İstanbul Ataşehir’de bir spor merkezinde Fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, 2014, 2015 ve 2016 Türkiye Fitness Şampiyonluğu ve 2014 yılında TVG Fitness şampiyonlukları yaşama başarısı gösterdi.

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit L1 Antrenörüdür. Mustafa Kemal Kurt aynı zamanda rugby oyuncusudur. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştı.

18 Mart Survivor Eleme Potasına Kimler Girdi?

Heyecan dorukta. Survivor'da yeni bölüm ekranlara geldi. 18 Mart Survivor'da eleme potasına giren isimler belli oldu.

1.İpek

2.Ramazan

3.Birsen

Survivor'a yeni isim! Acun Ilıcalı açıkladı Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'a yeni bir isim daha katıldı. Acun Ilıcalı yeni ismi Instagram'dan hesabından duyurdu.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 18 Mart Survivor Eleme Potasına Kimler Girdi?


2018 Survivor All Star yarışması hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

BERNA İLE SAHRA KAVGA ETMİŞTİ

2015 yılında aynı takımda yarışan Berna ve Sahra kavga etmişti. Kavga sonrası Berna diskalifiye olmuştu. Berna ve Sahra 2015'te olduğu gibi All Star'da da aynı takımda yarışacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...