Tgrt Haber
20 Şubat 2018 23:02

Survivor Gamze adaya veda ediyor | Survivor Gamze elendi mi?

Survivor Gamze adaya veda ediyor... Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu yıl Gamze adaya sağlık sorunu nedeni ile veda ediyor. Survivor Gamze gitti mi, diskalifiye oldu mu? sağlık durumu nasıl ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde

Survivor Gamze adaya veda ediyor | Survivor Gamze elendi mi?
survivor gamze,,gamze sağlık durumu,,survivor gamze gidiyor mu,,gamzeye ne oldu,,diskalifiye,,survivor,,tv8,

Survivor Gamze adaya veda ediyor... Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu yıl Gamze adaya sağlık sorunu nedeni ile veda ediyor. Survivor Gamze gitti mi, elendi mi? sağlık durumu nasıl ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde... Survivor'da yarışacak olan yarışmacı GamzeRecep İvedik'in filminde de rol almış. Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteri ile Survivor yarışmasına katılan Gamze, bu sene gerçek yarışma ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ancak adada yaşadığı kaza nedeni ile adaya veda etmek zorunda kaldı.

Survivor Gamze adaya veda ediyor | Survivor Gamze elendi mi?

SURVİVOR GAMZE AKSU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.

Yalan Dünya dizisine konuk oyuncu olarak katılan yetenekli oyuncu kliplerde ve reklamlarda rol almıştır. Son olarak Recep İvedik 4 filminde Ebru karakteriyle ilk kez bir sinema filminde rol almıştır.Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...