Tgrt Haber
04 Haziran 2018 13:34

Survivor Kim elendi, kim gitti! | Survivor'da Adaya Kim veda etti? Elenen isim Kim oldu?

Survivorda kim elendi, Kim gitti. Survivor'da bu hafta kim elenecek? Finaline yaklaşırken Ünlüler ve Gönüllüler için işler gittikçe zorlaşıyor. İlk dokunulmazlık Gönüllülerin oldu; ikincisi Ünlüler takımının. Ünlüler'den Turabi ve Ümit'in ardından Gönüllülerden Hakan ile Damla haftanın diğer eleme adayları oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi, Turabi, Ümit Hakan Damla, hangisi adaya veda etti?

Survivor Kim elendi, kim gitti! | Survivor'da Adaya Kim veda etti? Elenen isim Kim oldu?
survivor,survivor eleme,survivor kim elendi,survivor kim gitti

Survivor kim elendi, kim gitti. Survivor'da bu hafta kim elenecek? Survivor son bölümde elemeye kimler kaldı? sorusu cevap buldu. Gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybetmesiyle Turabi ve Ümit'in ardından Hakan ile Damla haftanın diğer eleme adayları olmuştu. Peki, eleme adayları Turabi, Ümit, Hakan ve Damla'dan hangisi adaya veda etti, kim gitti? Survivor kim gitti, Survivor kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti? 2018 Survivor elenen isim kim? Survivor’da elenen belli oldu mu? işte tüm detaylar...

SURVİVOR'DA İLK DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLERİN İKİNCİSİNİ ÜNLÜLER KAZANDI
Survivor'da dün akşam oynanan 1. dokunulmazlık oyunu adeta nefesleri kesti. Son saniyeye kadar başa baş giden zorlu oyunu 10-9 kazanan Gönüllüler takımı eleme gecesi öncesi büyük bir avantaj elde etti. Survivor'da bu akşam oynanan 2. dokunulmazlık oyunu son derece çarpıcı bir sonuca sahne oldu. Dün 1. dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bu akşam adeta Gönüllüler takımını sahadan sildi ve 10-2 skoruyla 2. dokunulmazlığın sahibi oldu.

Dominik'te deprem şoku! Survivor yarışmacıları korkuyla uyandı...

Ada konseyi sonrası barakalarında uyuyan Gönüllüler adada yaşanan deprem sonrası korku içinde uyandılar.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası gözler ilk eleme adaylarına çevrildi. Sevilen yarışmada yapılan oylama sonucunda ilk eleme adayı Turabi Çamkıran oldu. 2. eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı alan Mustafa Kemal söyledi ve bu isim de Ümit Karan oldu. Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler takmından iki yarışmacı eleme adayı oldu. Son eleme adaylarında ilki yapılan oylama sonucu Hakan Hatipoğlu oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan Karadere ise Damla Can'ın ismini verdi ve böylelikle eleme adayları Ünlüler takımından Turabi ve Ümit Karan, Gönüllüler takımından Hakan Hatipoğlu ve Damla Can oldu.


Survivor'da finale sayılı günler kala 4 Haziran Pazartesi akşamı haftanın eleme adayı belli olacak.

İşte eleme adayı olan yarışmacıların ilk sözleri...

Survivor Kim elendi, kim gitti! | Survivor'da Adaya Kim veda etti? Elenen isim Kim oldu?
Hakan:

"Bekliyordum. Bu oyunun kuralı. Her şey çok iyi gidiyor ama birileri birilerinin ismini yazacak. Açıkcası karşı takımın isimleri güçlü. Ümit Karan'dan korkuyorum, Turabi'den korkmuyorum. Benim için Survivor'ın en güzel kısımları son haftalardır"

Damla:

"Öncelikle dokunulmazlığı kaybettiğimiz için mutsuzum. Akislikler yaşadığımız düşünüyorum, takım olarak Ünlüler'den daha iyiyiz. Bugün kaybettik sonuçlara katlanmak zorundayız. Nagihanwla konuştuk bana anlattı derdini. Umarım Kıbrıs'a sayıca fazla olarak otururuz. Takım için hayırlısı olsun."

Turabi:

"Finale giderken son haftalar. Zorlu konseyler geçireceğiz. Damla, Hakan ve Ümit Karan da güçlü. İnşallah bizden biri değil karşı taraftan biri gitsin. Gönlüm Hakan'ın gitmesini ister. Bir sonraki konseyde faturayı açacaksın hesabı keseceksin."

Ümit:

"Rakiplerime başarılar diliyorum. Hepsi sevdiğim arkadaşlarım. Biz yarışmaya geldiğimizde örnek olmaya geliyoruz. Ben oğlumun kahramanı olmaya geldim. Engeller var engelleri aşmak zorundasın. Sakatlansak bile finale bir şekilde gidiyoruz. Burada olduğumdan beri oğlum evin kahramanı oldu. Onu anmak istedim. Acun bey artık her şey sizin iki dudaklarınız arasında."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...