Tgrt Haber
16 Nisan 2018 17:02

Survivor Kim Elendi! Survivor Kim gitti belli oldu | Survivor Adaya Kim Veda Etti | Survivor Elenen İsim Belli Oldu? İşte elenen isim

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti, Survivor adaya kim veda etti belli oldu, Survivor elenen isim belli oldu mu?' soruları google üzerinden en çok aranan kelimeler haline geldi. Peki Survivor'da kim elendi. TV'8'in reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor yine nefes kesecek bir bölümle bu akşam ekrana geldi. Survivor'da eleme gecesi bu akşam elenen isimle son buluyor. Haftanın en heyecanlı anına artık cevap buldu. Peki Survivor'da kim elendi! Survivor'da kim gitti ve adaya kim veda etti sorularının cevabı haberimde mevcut.

Survivor Kim Elendi! Survivor Kim gitti belli oldu | Survivor Adaya Kim Veda Etti | Survivor Elenen İsim Belli Oldu? İşte elenen isim
survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivor eleme,survivor konsey

Survivor kim elendi, Survivor Kim Gitti, Survivor adaya kim veda etti, Survivor'da elenen isim belli oldu mu?' soruları google üzerinden en çok aranan kelimeler haline geldi. Peki Survivor'da kim elendi. TV'8'in reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor yine nefes kesecek bir bölümle bu akşam ekrana geldi. Survivor'da eleme gecesi bu akşam elenen isimle son buluyor. Haftanın en heyecanlı anına artık cevap buldu. Peki Survivor'da kim elendi! Survivor'da kim gitti ve adaya kim veda etti sorularının cevabı haberimde mevcut. Survivor'da bir eleme gecesi daha nefesleri kesecek. Survivor'da 2018 tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Survivor'da sakatlık şoku geceye damga vurdu. Survivor'da Berna yarışmadan diskalifiye edildi. Cumali, Hakan, Damla üçlüsünden yarışmaya ve hayellerine hangi yarışmacı etmiş olacak. Survivor'da mevcut azaldıkça dokunulmazlık oyunları daha da önemli bir rol almaya başladı. Nagihan ve Damla arasında oyuncu seçme gerginliği yaşandı. Artık dokunulmazlık oyunları haftada iki kez oynanıyor. Survivor'da şanssızlığını bir türlü kıramayan gönüllüler takımı haftaya iyi başlamıştı.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM: CUMALİ

cumali akgül kimdir

SURVIVOR CUMALİ KİMDİR?

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Daha önce defalarca Survivor'a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır'dan İstanbul'a 50 günlük yürüme serüveninden sonra “hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır.” Sloganı ile gündeme oturdu.

survivor cumali elendi mi

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ! SURVİVOR KİM GİTTİ SORULARININ CEVABI BU AKŞAM CEVAP BULACAK

SURVİVOR'DA BU HAFTAKİ ELEME GECESİNDE EN AZ OYU ALAN YARIİMAYCI ADAYA VEDA ETTİ. PEKİ SURVİVOR ADASINA KİM VEDA ETTİ İŞTE O İSİM...

Survivor'da bu hafta elenen isim  oldu..

Survivor Kim Elendi! Survivor Kim gitti belli oldu | Survivor Adaya Kim Veda Etti | Survivor Elenen İsim Belli Oldu? İşte elenen isim

SURVİVOR HAKAN'DAN NAGEHAN'A HODRİMEYDAN!

Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı olan Hakan, Nagihan'ı potaya böyle davet etti.

Hakan Hatipoğlu ''Bugün 2 dokunulmazlık oyununu kaybettik. Şimdi benim yanıma Cumali yada başka bir takım arkadaşım gelecek. Üzgünüz kötü bir oyunla kaybettik. Farklı bir skorla kaybettik. Böyle olmasını bizde istemezdik. Oyunun başından sonuna kadar bütün hakimiyet başından sonuna kadar bütün hakimiyet Ünlüler takımındaydı. Karşı taraftan Cumali'yi göndermek isteyenler baktılar ki olmuyor adını yazalım yanına da Hakan'ı koyalım dediler. Ben ağzımı kapar susarım. Gün gelir bunların hesabını sorarım ya da sormam kafama göre yaparım. Hadi bakalım Nagihan Hanım çık bakalım konseyde aday olarak hodri meydan. Gel burda çık Hakan'ın karşısına bunu yapabilir mi hayır yapamaz'' açıklamasında bulundu.

2 ödül oyununu peş peşe kazanan gönüllüler takımı büyük bir moral depoladı. Ta ki ilk dokunulmalık oyununa kadar. Dokunulmazlık oyununda kazanmayı bir türlü beceremeyen gönüllüler takımı izleyicileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu zamana kadar oynanan dokunulmazlık oyunları içinde gönüllüler takımı sadece 1 kere kazanabildi. Bir türlü kara bulutları üzerinden atamayan gönüllüler takımının bu akşam ki dokunulmazlık oyununda ne stratejiler uygulayacağı merak konusu oldu. Hakan'a ada konseyinde büyük şok! Başarılı yarışmacılar arasında gösterilen Hakan ada konseyinde ismi Hilmicem tarafından söylenince şaşkına döndü.

SURVİVOR ELEME GECESİNDE NELER YAŞANACAK!

Ünlüler takımında Adem, Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Hilmi Cem'in eleme adayı olarak Hakan'ı seçmesini değerlendirdi. Dokunulmazlık oyununda Murat ile karşı karşıya gelen Turabi, beklenmedik bir hamle ile puanı aldı. Dokunulmazlık oyununda Hakan ile karşı karşıya gelen Mustafa Kemal, rakibini ringin dışına attı. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü alarak konseyde Hakan'ı eleme adayı olarak çıkaran Hilmi Cem konseyi değerlendirdi. Dokunulmazlık oyununda Murat ile Adem arasındaki mücadelede Murat'ın oyununa Turabi'den yorum gecikmedi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Cumali seramonide takım arkadaşlarına laf attı

Survivor 2018 kırk yedinci bölümde takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Kazanan takım ise Ünlüler oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Nagihan, takımı eleştirdi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı olan Hakan, Nagihan'ı potaya davet etti.

Survivor Kim Elendi! Survivor Kim gitti belli oldu | Survivor Adaya Kim Veda Etti | Survivor Elenen İsim Belli Oldu? İşte elenen isim

İşte Survivor eleme adayları! Survivor'da eleme adayları konseyde neler söyledi?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Hilmi Cem eleme adayı olan isimleri değerlendirdi. Survivor 2018'de gerçekleşen ada konseyinde Acun Ilıcalı Ünlüler takımından Berna'nın Survivor'a veda ettiğini açıkladı.

SURVİVOR'DA 1. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da tam anlamıyla hırs ve mücadele son noktasına kadar yaşanıyor. Dün akşam Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kazanan 10-3 skor ile Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan Hilmi Cem oldu.

Survivor Kim Elendi! Survivor Kim gitti belli oldu | Survivor Adaya Kim Veda Etti | Survivor Elenen İsim Belli Oldu? İşte elenen isim

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazanmayı başardı. Bu oyunu da Ünlüler'in 10-4 kazanmasıyla beraber bu hafta adaya Gönüllüler takımından bir kişinin veda edeceği kesinleşmiş oldu.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU  KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu renkli dakikalara sahne oldu. Ringde rakibinin elinde tuttuğu objeyi düşürmek için çaba gösteren yarışmacılar, büyük efor sarf etti. Gönüllüler takımında mücadele eden Murat, kendince geliştirdiği yöntemle rakibinin etrafında tur attı. Rakibi Adem, Murat'ın bu taktiğini 'Başım döndü Murat yeter' şeklinde esprili bir dille eleştirdi. Oyunun kazananı ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR ELEME ÖNCESİ ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da dün akşam ada konseyinde en fazla ismi çıkan yarışmacı Cumali oldu ve birinci eleme adayı olarak belirlendi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem ise Hakan'ın ismini verdi. Böylece Hakan 2. eleme adayı oldu. 3. aday ise bu akşam yapılan konsey sonrası Damla Can oldu.

SURVİVOR'DA BERNA SAKATLIĞI SEBEBİYLE ADAYA VEDA ETTİ

Acun Ilıcalı dün akşam kritik bir açıklama yaptı. Ünlüler takımında yer alan Berna sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etti. Diz kemiğinde çatlak olduğu için veda eden Berna yarışmaya erken veda etmek durumunda kaldı.

Survivor Kim Elendi! Survivor Kim gitti belli oldu | Survivor Adaya Kim Veda Etti | Survivor Elenen İsim Belli Oldu? İşte elenen isim

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı.Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunuyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilo.

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR? SURVİVOR KİM ELENDİ!

Hakan Hatipoğlu, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında dikkat çeken isimler arasında yer almış ve aynı yarışmada tanıştığı Gizem Hatioğlu ile dünyaevine girmişti. Survivor Panorama'da ve TV8'e ait çeşitli programlarda sunuculuk da yapan Hakan, çekimler esnasında adada olmak istediğini sık sık dile getirmişti.

SURVİVOR DAMLA CAN KİMDİR? SURVİVOR KİM ELENDİ!

Survivor'da başarılı bir sezon geçirdiği esnada sigara içerken görüntülerinin ortaya çıkması performansının önüne geçmişti. Bu nedenle açıklama yapmak zorunda kalan Ilıcalı, yarışmacının uyarıldığını duyurmuş ve bundan sonra böyle bir durumun olmaması için daha fazla özen göstereceklerini ifade etmişti. Kişisel gelişim koçu ve spor eğitmenliği de yapan Can, yarışma öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her şeye rağmen benimle misiniz?" diye sormuştu.

SURVİVOR CUMALİ KİMDİR? SURVİVOR KİM ELENDİ!

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Daha önce defalarca Survivor’a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra “hayallerinizi bırakmayın inancın sonu başarıdır.” Sloganı ile gündeme oturdu.

SURVİVOR'DA MERVE AYDIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 (28 yaşında) tarihinde Bakırköy'de dünyaya geldi. 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. Daha sonra 2011 yılında yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda ve Dünya Üniversitesi Yaz Oyunları'nda 4*400 bayrak yarışında gümüş madalya kazandı. 2012 yılında Londra'da düzenlenen Yaz Olimpiyatları'nda 800 metre seçmelerinde 2. seride yarıştı. Fakat burada yaşadığı talihsizlik sonucu sakatlandı ve seriyi sonuncu bitirdi. Sakatlığına rağmen ağlayarak yarışa devam etti.

2014 yılında düzenlenen Survivor'da ünlüler takımında yarışan Aydın, yarışmadan 3. olarak ayrıldı. Survivor 2015 All Star'da yarıştı ve burada finale kalarak ikinci oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...