Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Nisan 2014 09:00

Survivor yarışmasında bir ilk gerçekleşti

Survivor yarışmasında bir ilk gerçekleşti. Ünlüler takımından 2 isim gönüllüler adasına transfer oldu. İşte o yarışmacılar

Survivor yarışmasında bir ilk gerçekleşti
survivor ünlüler gönüllüler,survivorda bir ilk,yarışma,transfer,

Survivor'ın son bölümünde birleşme öncesi son oylama gerçekleştirildi. Star TV'de ekranların en çok izlenen yarışma programında Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'ın 7. sezonunun bu geceki bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler'in birleşmesinden önceki son oylama gerçekleştirildi. Gönüller takımı 4 kişi kalınca yarışmalarda dengenin sağlanması için Ünlüler'den 2 kişi Gönüllüler'e geçti.Duygu Bal ve Akın Saatçi, yarışmada Gönüllüler takımına geçen isimler oldu.
BİRLEŞMEDEN ÖNCEKİ SON ÖDÜLÜ ÖĞRENDİLER
Survivor Ünlüler Gönüllüler'de ödül oyunu öncesi yarışmacılar, kazanacakları ödülü öğrendiler. Un,yumurta,yağ,patates gibi erzakların olduğıu ödül için iki ekipte kıyasıya yarıştılar. Ünlüler yine zorlu mücadeleyi zorlanmada kazanmasını bildi.10-5 kazanan ünlüler erzak ödülününde sahibi oldular.
DOKUNULMAZLIK VE BİRLEŞME YARIN
Yarın ekrana gelecek bölümde ise dokunulmazlık yarışması yapılacak. Ayrıca Ada'da birleşme olacak. Ünlüler ve gönüllüler aynı adada kalacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...