Tgrt Haber
21 May 2014 11:12

Survivor'da adaya kim veda etti, işte elenen o isim

Survivor'da kim elendi, Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında heyecan devam ediyor.

Survivor'da adaya kim veda etti, işte elenen o isim
survivor,survivor ünlüler gönüllüler,ada,veda,survivor,müge,müge uzel kimdir,acun,yarışma,2014 survivor yarışması,GÜNCEL,GÜNCEL haberleri,

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bir yarışmacı daha adaya veda etti. İşte elenen o isimSurvivor'da kim elendi? Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında heyecan devam ediyor. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden gönüllüler adalarından bir ismi yazmak zorunda kaldılar. Yarışmacılar arasında elemeye kalan isim Müge oldu. Halk oylamasında ise en çok desteği alan Turabi, adadan gitmesini istediği yarışmacı olarak Sahra'nın ismini verdi. Müge ve Sahra arasında oylama sonucunda en az oyu alan Müge oldu. Müge Uzel gözyaşları içerisinde adaya veda etti.
MÜGE UZEL KİMDİR?
Survivor adasına gitmeden basında ünlüler takımındakilerden daha çok yer alan Müge Uzel, Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Survivor 2013'ün en çok konuşulan isimlerinden olan Fatmagül Faki gibi Müge Uzel de bir dönem hosteslik yaptı. 1 yıl kadar Pegasus'ta çalışan Müge Uzel, ardından oyunculuk ve spikerlik eğitimleri aldı. Müge Uzel'in yolu Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerle üniversitede kesişti.  Twitter'a, Müge Uzel'in Kültür Üniversitesi'nden sınıf arkadaşı olduğunu yazan Ceyda Ersoy, “Burnunu yaptırmışsın, güzel olmuş” diye ilave etmeyi de ihmal etmedi. Mert Öğün de Beyaz TV'deki “Söylemezsem Olmaz” programında, “Müge Uzel, Galatasaraylı Emre Çolak'ın eski sevgilisidir” iddiasında bulundu. Fakat Survivor gönüllüsü Müge Uzel bu iddiayı yalanladı. Müge Uzel son olarak da Survivor adasına gitmeden önce reklam filminde rol aldı.

Survivor'da adaya kim veda etti, işte elenen o isim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...