Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Nisan 2022 12:10 - Güncelleme : 10 Nisan 2022 12:27

Survivor'da Barış Murat Yağcı kararını verdi! Acun Ilıcalı uyardı

Survivor yarışması tüm heyecanıyla devam ederken son bölümde Barış Murat Yağcı'nın kararını duyan Acun Ilıcalı, Barış'a katılmadı ve uyarısını yaptı.

Survivor'da Barış Murat Yağcı kararını verdi! Acun Ilıcalı uyardı

Survivor All Star'da geçtiğimiz haftalarda sakatlanan ve yarışmayı bırakmak istemediği için diskalifiye olmayan Barış Murat Yağcı, yokluk adasına döndü. Eleme gecesinde yokluk adasından dönen Barış, kararını herkesle paylaştı. Acun Ilıcalı'dan ise Barış'a uyardı geldi. Survivor Barış, kararını şu sözlerle anlattı:

"Ben buraya gelirken All Star'da yarışmak için geldim ama iş biraz değişti. Kendi alanım yok, kendim her akşam aynı yerde yatmıyorum ve yeni bir güne nerede uyanacağımı bilmiyorum. Bir şekilde hayal kuruyorum, kurduğumuz hayaller hedefime doğru götürüyor.''

Survivor'da Barış Murat Yağcı kararını verdi! Acun Ilıcalı uyardı

''İKİ YOL VAR...''

''Önümde iki tane yol var. Bir tanesi yakın bir zaman içerisinde benim bir şekilde oyunlara girmem gerekiyor. Çünkü kafamda düşündüğüm ve kendime yediremediğim birçok konu var. Bunların en önemlisi de ben bir katkım olmadan ve hak etmediğim birçok durumun içine düştüğümü fark ettim. Uzun lafın kısası bundan sonraki emek harcamadığım hiçbir ödülden faydalanmak istemiyorum.''

Acun Ilıcalı ise Barış'ın açıklamalarından sonra, "Değişik bir düşünce. Şu anda yokluk adasından geliyorsun. Bu konuda istersen kararını ertele. Hiçbir yarışmacımız için böyle bir durumun olmasını istemeyiz." dedi.

Survivor Batuhan da bu kararı yokluk adasından gelmesine bağlayarak "Sen bizim takımımızdasın bu durum bizi rahatsız eder" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...