Tgrt Haber
28 Haziran 2018 16:53

Survivor'da Kim Elendi,Gitti? SURVİVOR Bu Akşam Var Mı Neden Yok? Survivor 28 Haziran İZLE

SURVİVOR'da kim elendi, kim gitti soruları aranırken Survivor bu akşam var mı, Survivor izle, Survivor'da kim oldu gibi sorgulamalar da devam etti. Peki Survivor bu akşam yayınlanacak mı? Survivor finali ne zaman? Survivor'da kim elendi, eleme isimleri kimler? İşte Survivor 28 Haziran var mı, Survivor izle...

Survivor'da Kim Elendi,Gitti? SURVİVOR Bu Akşam Var Mı Neden Yok? Survivor 28 Haziran İZLE
survivorda kim gitti,survivor eleme,survivorda kim elendi,survivor bu akşam var mı,survivor izle,survivor 28 haziran izle,survivor alper baycın,survivorda kim öldü

Survivor'da kim elendi kim gitti... SURVİVOR 28 Haziran'da Bu akşam yayınlanacak mı? Survivor'da bu akşam ne olacak? Survivor eleme varmı? Survivor finali ne zaman? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor finaline 2 gün kala çok acı bir haber geldi. Survivor'da Alper Baycın'ı öldürdüler. Acun acı haberi büyük üzüntü içinde verdi ve Survivor'la ilgili önemli açıklamalrda bulundu. Ardından izleyiciler Survivor yayınlanacak mı Survivor bu akşam var mı? 28 hazıran survivor izle gibi aramalarda bulundu. Biz de sizler için Survivor hakkında merak edilenleri derledik. İşte Survivor izle, Survivor kim elendi, Survivor kim gitti, Survivor bu akşam varmı?

Survivor'da Alper Baycın nasıl oldu?
Survivor Alper Baycın'ı kim öldürdü?

SURVİVOR YARI FİNAL VE FİNAL BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de büyük finalin, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak Acun Medya çalışanı 24 yaşındaki Alper Baycın'ın sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirmesi üzerine yarışmanın yarı final ve final tarihi değişti.

Edinilen bilgilere göre, Survivor 2018'de 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Alper Baycın'ın ölümü nedeniyle bu akşam Survivor'ın yeni bölümü TV8 ekranlarında yayınlanmayacak. Survivor'ın çeyrek finali 29 Haziran Cuma, yarı finali 30 Haziran Cumartesi ve final bölümü 1 Temmuz Pazar akşamı canlı olarak ekrana gelecek.

Survivor'da Kim Elendi,Gitti? SURVİVOR Bu Akşam Var Mı Neden Yok? Survivor 28 Haziran İZLE

SURVİVOR'DA YARI FİNALİSTLER KİMLER OLMUŞTU?

Survivor'da Kıbrıs yarı finalistleri belli oldu. Büyük bir heyecana sahne olan ilk oyunun finalinde Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu. 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

SURVİVOR 112. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Survivor 112. yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...