Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 May 2014 10:08

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden 'o' isim

Adaya veda eden isim Serenay Aktaş oldu.

Survivor'da kim elendi? İşte adaya veda eden 'o' isim
survivor yarışması,survior ünlüler gönüllüler,ada,seerenay aktaş,eleme,26 mayıs eleme,acub,survivor,

Survivor'da kim elendi? Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden ünlüler takım arkadaşlarından bir ismi yazmak zorunda kaldılar. Elemeye kalan ilk isim Tolga Karel oldu. Halk oylamasında birinci gelen isim Merve, Tolga Karel'in karşısına Serenay'ı çıkardı. 'Gerçek zamana en yakın yaptığımız konsey bu diyen' Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı. En az oyu alan Serenay Aktaş Survivor'a veda etti.
SERENAY AKTAŞ KİMDİR?
Serenay Aktaş, (d.1 Ekim 1993, İstanbul) türk futbolcu ve oyuncudur.1207 Antalyaspor'da forvette görev almaktadır.Serenay Aktaş futbolculuk kariyerinin yanı sıra farklı dizilerde boy göstermiştir.
Oyunculuk ve Futbol kariyeri
15 yaşından Zeytinburnu'nda futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon futbol oynadıktan sonra 1207 Antalyaspor'a transfer olmuştur ve çıktğı 50 maçta 100 golle fileleri havalandırmıştır.Serenay Aktaş Futbol kariyerine 1207 Antalyaspor'da devam etmektedir. Bunların yanı sıra Serenay Aktaş emin adımlarla ilerlemektedir. Kendisine oyunculuk teklif edilmiştir.İlk dizisi Arka Sıradakiler adlı dizide konuk oyuncu olarak katılmıştır.Arka Sıradakiler adlı karakteriyle tanınmıştır.Serenay Aktaş'ın tanınmasıyla Kanıt adlı televizyon dizisinde yine konuk oyuncu olarak oynamıştır.Aynı yıl Serenay Aktaş Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırmıştır.Muhteşem Yüzyıl'da iki sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) karakterini canlandırmıştr.Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılmıştır ve Serenay Aktaş Dünyanın en zor yarışması olan Survivor'da ada hayatına Ünlüler takımında devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...