Tgrt Haber
11 Mart 2018 09:12

Survivor'da Şok Gelişme! Nagihan Ünlüler takımından gönüllüler takımına geçti (Nagihan Karadere kimdir?)

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 de süpriz bir gelişme yaşandı. Survivor 2018'de inanılmaz sürprizler, nefes nefese yarışmalar devam ediyor. Acun Ilıcalı, All Star takımından Nagihan Karadere'in gönüllüler takımına geçtiğini açıkladı. Peki Nagihan Karadere neden gönüllüler kadrosuna geçti? Nagihan Karadere kimdir?

Survivor'da Şok Gelişme! Nagihan Ünlüler takımından gönüllüler takımına geçti (Nagihan Karadere kimdir?)
survivor,nagihan karadere,survivor 2018,nagihan karadere gönüllüler kadrosunda

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 de süpriz bir gelişme yaşandı. Survivor 2018'de inanılmaz sürprizler, nefes nefese yarışmalar devam ediyor.  Acun Ilıcalı, All Star takımından Nagihan Karadere'in  gönüllüler takımına geçtiğini açıkladı. All Star Nagihan Karadere, Gönüllüler takımına geçiyor ve eski takım arkadaşları ile birbirine giriyor. İşte yeni bölümde yaşanacak detaylar haberimizde mevcuttur... 

Survivor 2018'de sürpriz bir gelişme yaşandı.  Yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, daha önce gönüllüler takımına geçmek isteyen Nagihan Karadere'nin bundan sonra gönüllüler takımıyla beraber yarışmaya devam edeceğini açıkladı.

Acun: Hakan’ı Gönüllüler takımına geçirdiğimiz zaman All Star takımından bir kişi ben de geçmek istiyorum demişti. Bugün itibariyle Nagihan Gönüllüler takımına geçecek.

Sahra: Nagihan her zaman istatistik kovalayarak bencillik yapan kişi oldu. Bir adım geri çekilmesini bilmeliydi.

Nagihan: Hiç alakası yok. O zaman değerimi kıymetimi bilseydiniz arkadaşım!

Sema: Onun varlığı yokluğu bizi bağlamaz.

Nagihan: Sahra’nın yedeği yaptınız beni.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı.
13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.
Sporcu kimliği ile öne çıkan Nagihan Karadere daha önce Survivor'da rakiplerini zorlamış ve büyük iz bırakmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...