Tgrt Haber
01 Haziran 2014 10:05

Survivor'da şok kavga

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Turabi ve Akın arasında tartışma yaşandı. Acun Ilıcalı kavgaya müdahale etti. Kavga geceye damgasını vurdu

Survivor'da şok kavga
survivor,ünlüler gönüllüler,yarışma,acun,turabi akın kavgası,

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. İki takım da ödül oyununu kazanabilmek için savaştılar. Gönüllüler arasında ise Turabi ve Akın tartıştılar. Tartışmaları sosyal medyada olay oldu.
TURABİ - AKIN KAVGASI
Survivor Ünlüler Gönüllüler'in bu akşam yayınlanan 38. son bölümde gergin anlar yaşandı. Survivor 2014'ün ilk bölümünden beri bir türlü yıldızı barışmayan iki isim Turabi Çamkıran ve Akın Saatçi arasında ödül oyunu esnasında tartışma yaşadı.  Ödül oyununu 2 farkla önde götüren Gönüllüler Takımı'ndan Akın'ın hata yapması Turabi'yi çok sinirlendirdi. Akın'ı sert bir dille eleştirdi,bu da kavganın çıkmasına neden oldu

Survivor'da şok kavga
ACUN ILICALI KAVGAYA MÜDAHALE ETTİ
Yarışmacıların birbirine sarf ettiği cümlelere çok kızan Survivor'un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı olaya müdahale ederek iki tarafı da sakinleştirdi. Bu tür olayların oyun esnasında olabileceğini söyleyen Ilıcalı, ''Bu olayı daha fazla uzatmayın, yeter artık iki tarafta sussun'' dedi.
ÖDÜL OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI 
Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler Takımı yine muhteşem bir ödül oyununda karşı karşıya geldi. Gece Kulübü, Akşam Yemeği ve Otel ödül oyununu Gönüllüler Takımı 10-7 kazandı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan ödül oyununa Gönüllüler Takımı'nın bayan yarışmacısı Sahra damgasını vurdu. Merve Aydın'la 4 oyuna çıkan Sahra tüm oyunları kazanarak galibiyette büyük rol oynadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...