Tgrt Haber
16 Nisan 2016 09:51

Survivor'da Zafer diskalifiye oldu

En çok izlenen yarışmalardan olan Survivor 2016'da Zafer diskalifiye oldu.

Survivor'da Zafer diskalifiye oldu
semih, Survivor, survivorda kim elendi, zafer, survivor&tt2;da kim diskalifiye oldu, survivorda kim diskalifiye edildi, zafer diskalifiye,

Gönüllüler takımında Semih ile Zafer arasında yaşanan kavgada merakla beklenen karar verildi. Survivor 2016'da gönüller takımından Zafer diskalifiye oldu. Zafer, ada güvenliğine tehdit oluşturduğu nedeniyle Survivor'dan gönderildi. Yaşanan gerginliklten sonra Semih ünlüler takımına geçti. Semih'in takım değiştirmesi ise herkesi şoke etti.
Acun Ilıcalı diskalifiye kararı almasının sebebini de şöyle açıkladı;
-"Belli hareketlerde Survivor'da yaptırımlarda bulunuyoruz. Bazı fevri hareketlerin yaptırımları var. Şimdiye kadar ki iki diskalifiye olayımızda ada güvenliğinin ciddi derecede tehlikede olmasıydı. Birincisi Pascal Nouma ve Nihat olayıydı. Pascal'ı eledik. Berna ve Sahra olayında da bütün ada bize Berna'nın olduğu bir ortamda güvenliğin olmayacağını gösterdiği içindi...Biz yine ada güvenliği için Berna'yı eledik. Biz yarışmacıyı elemek istemeyiz."

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ardında birçok hayran bırakması ile meşhur bir tiplemedir.
 
Gitar çalmayı, şiir okumayı seven ve uygulayan Semih Öztürk; Survivor yarışmasında da beyin ameliyatı yapacağını söyleyerek gönüllüler kadrosunda yarışmacı olmuştur. 24 yaşında, 1.84 boyunda ve 80 kiloya sahip kahverengi gözlü Semih Öztürk; Ütopya da takındığı tavırlar ve sivri diliyle Survivor yarışmasında da aynı çizgide yürüyeceği sinyallerini veriyor. 

2016 Survivor yarışma programı Acun Ilıcalı’nın yıllardır reyting rekorlarına koşmasında seçtiği tiplerin ve yarışmacıların da çok büyük etkisi olsa gerek. Bu konuda yarışmanın tutulması ayrıca verilen zorlu mücadele ve oyunların oldukça heyecanlı ve ilginç olmasıyla da bağlantılı tabi ki!

Bu sene de zorlu ve hayatta kalma savaşı verecek olan yarışmacılar artık gösterdikleri performansla zaman içerisinde bunu yaşatacaklar. Bizlerde;  izleyerek neler olup bittiğini göreceğiz. Semih Öztürk de iddialı tavırlarıyla ne yapacak bakalım!

ZAFER METE KİMDİR?

Zafer Mete, 8 Ocak 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mete’nin Yonca ve Yeliz adında iki kız kardeşi vardır. Yakışıklı yarışmacı Zafer Mete, Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Zafer Mete 24 yaşındadır ve oğlak burcudur. Mete, modellik yapmasının yanı sıra Karmate kovboy Galatasaray taraftarıdır. Ayrıca Galatasaray formasını giyen yakışıklı yarışmacı 2014 yılında Best Model.Of Turkey yarışmasına katılmıştır. Survivor 2016 yarışmasında Zafer Mete gönüllüler takımında yer almaktadır. Mete'nin kendisinden sonra iki kız kardeşi daha vardır. Zafer Mete'nin kız kardeşlerinin isimleri ise Yonca ve Yeliz'dir. Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan diğer isimler ise şöyledir; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü’dür

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...