Tgrt Haber
23 Ocak 2014 19:48

Survivor'ın ilk ünlüsü Tolga Karel oldu

Ünlü oyuncu ve söz yazarı Tolga Karel, bu sezon Survivor'a katılması kesinleşen ilk ünlü oldu.

Survivor'ın ilk ünlüsü Tolga Karel oldu
Tolga Karel, Survivor, Survivor Ünlüler, Twitter hesabı, ünlü yarışmacılar, Tolga Karel Survivor, survivor , acun ılıcalı , tolga karel

Panama'da gerçekleştirilecek Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasının yeni sezonunda yarışacak ilk ünlü isim oyuncu Tolga Karel oldu. Karel'in yarışmaya katılacağını yapımcı Acun Ilıcalı Twitter hesabından duyurdu. Ilacalı, ilerleyen günlerde diğer ünlü yarışmacıları da açıklayacağını ifade etti. Ilıcalı'nın oyuncu Serenay Aktaş ile Eda Özerkan, şarkıcı Burak Kut, '2012 Türkiye Güzeli' Açelya Samyeli Danoğlu, voleybolcu Duygu Bal ve atlet Merve Aydın'a teklif götürdüğü söylenmişti. Tolga Karel Kimdir Nereli kaç yaşında hayatı oyunculuk kariyeri... Acun açıkladı Survivor'ın ilk ünlüsü Tolga Karel oldu Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Karel olduğu duyuruldu.Ünlü programcı Acun Ilıcalı, 2014 Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlüyü açıkladı. 2014 Survivor yarışmacıları kim olacak? Tolga Karel Survivor'da yarışacak mı? 2014 Survivor Tolga Karel kimdir? Tolga Karel nereli, kaç yaşında, kariyeri nedir? 2014 Survivor ne zaman başlayacak? İşte 2014 Survivor Tolga Karel saç boyu, Tolga Karel hayatı vikipedi ve biyografisi ile özgeçmişi hakkında tüm detaylar.. Ünlü programcı Acun Ilıcalı, 2014 Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlüyü açıkladı. Sevilen yarışma programı Survivor'da yarışacak isimler belli olmaya başladı. Bu isimlerden ilkinin Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Karel olduğu duyuruldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Tolga Karel Survivor'da kesinleşen ilk ünlü oldu, diğer isimleri ileriki günlerde paylaşacağım" dedi.
TOLGA KAREL KİMDİR?
Tolga Karel 1978 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitimresinin ardından gösteri sanatları, sinemografi ve draam alanlarında eğitim aldı.Bulgaristanda düzenlenen Best Model yarışmasında ikincilik elde etti. Türk televizyonlarında ilk kez "Yaprak Dökümü"  adlı dizideki Oğuz karakteriyle giriş yaptı. Gösterdiği performans Türk haklı tarafından sevildi. Yaprak Dökümü dizisinin ardından Kanıt dizisinde de bir süre rol aldı. 30 Ağustos 2011 yılında manken Güney Museyeva ile hayatını birleştiren Tolga Karel'in bu evlilikten Cihangir Can adında bir oğulları olmuştur. Tolga Karel ; Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi solistlerin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yapmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra internettte çok popüler olan bir müzik kanalında sinema ve tiyatro hakkında haftalık köşe yazıları yazmaktadır. Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen oyuncu Tolga Karel, Bulgaristan"da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan ve bir süredir birlikte olduğu Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile yıldırım nikahı ile 29 ağustos 2011 de evlendi. Tolga Karel Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde rol almıştır.
Oynadığı diziler :
2011 - Burası Osmanlı
2006-2010 - Yaprak Dökümü (
2006 - Kabuslar Evi:Karanlıktan Gelenler
2005 - Ödünç Hayat
2000 - Evdeki Yabancı
Filmleri:
2008 - Cin Geçidi
2007 - Dövme
2001-tv filmi - Şeytan Çıkmazı
2000-tv filmi - Aşkın Bedeli
1999-tv filmi -Gece Şahinleri

Tolga Karel Göçebe Orjinal Klip TIKLA İZLE

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...