Tgrt Haber
28 Mart 2014 21:19

Taraf Gazetesi'nin sitesi hacklendi

Taraf Gazetesi'nin resmi internet sitesi hackerlar tarafından hacklendi. Son yayımlanan tapelerden dolayı hacklenildiği belirtilen Taraf'ın internet sitesinden de bunu işaret eden bir mesaj yayımlandı. İşte Taraf'ın hacklenmesi olayının detayları.

Taraf Gazetesi'nin sitesi hacklendi
taraf hacklendi, taraf hack, taraf sitesi hacklendi, taraf hacker, taraf resmi internet sitesi hacklendi, taraf sitesi hackleme, mehmet baransu, emre uslu, önder aytaç, kasetler, tape, ses kaydı,

Taraf Gazetesi'nin resmi internet sitesi hackerler tarafından hacklendi. Hacked By GÖZCÜ imzasıyla anasayfa açılışına index eklenen siteye girenler direk olarak verilen görüntü ve mesajla karşılaştı. Sitenin ne zaman düzeleceği bilinmezken, Taraf'ın yazılım ekibinin olayla yoğun şekilde ilgilendiği öğrenildi. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in haberine göre, Hackleme olayının anasayfada çıkan mesaj değerlendirildiğinde son yayınlanan ses kayıtlarıyla ilişkili olduğu anlaşıldı. Hackerlar yayınladıkları mesajda, Emre Uslu, Mehmet Baransu ve Önder Aytaç hakkında çok sert bir açıklamaya yer verdi. Taraf'ın anasayfasında verilen ve Hacked By GÖZCÜ imzasıyla yayımlanan, siteye girenleri karşılayan mesaj şu şekilde; Hacked By GÖZCÜ Ülkenin En Mahrem Konuşmalarını Sızdıran # Emre USLU # Mehmet BARANSU # Önder Aytaç Siz Gülen Terör Örgütünün Üyesi ve CIA Ajanlarısınız ! Taraf Gazetesi'nin Kime Ait Olduğu, Sizi Amirlerinizin Kim Olduğu Teker Teker Açıklanacak ! Siz Vatana ve Millete İhanet Ettiniz...! Bu Millet Sizi Affetmeyecek. ' denildi.
TEKRAR DÜZELDİ
Taraf'ın internet sitesi, Türkiye saati ile 22:30 sularında tekrar düzeltildi, hackerların anasayfada verdiği mesaj kaldırıldı ve yerine Değerli ziyaretçilerimiz sitemizde kısa süreli bir güncelleme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz' mesajı konuldu. Taraf'ın sitesine halen içerik anlamında ulaşılamıyor.
İşte Taraf'ın resmi internet sitesine girenleri karşılayan o görüntü ve mesaj;
Taraf Gazetesi'nin sitesi hacklendi

TGRT Haber/Semih BİŞKİN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...