Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2019 23:17

TGRT Haber'e üç ödül birden

Türkiye Vizyon ödülleri sahiplerini buldu. O ödüllerden üçü de TGRT Haber'e geldi.

TGRT Haber'e üç ödül birden
tgrt

Türkiye Vizyon ödülleri, sağlıktan, sanata, müzik dünyasından,turizme, gayrimenkul, güzellik, moda sektörüne kadar bir çok kategoride sahiplerini buldu.

Tabi ki bunların içinde sosyal medya ve medya ödülleri de vardı.

Medya ödüllerinden üçü TGRT Haber’e geldi.

İlki 3 yıldır TGRT Haber’de ekrana gelen , ‘dün bugün yarın’ adlı programa verildi.

Aslıgül Atasagun Çebi, yaptığı röportajlar, ekrana taşıdığı gerçek hikayelerle, en iyi haber proğramı ödülünü aldı.

Çebi yaptığı açıklamada, 'Buradan başta Aslıhan Ören olmak üzere tüm TGRT ekibine teşekkür ediyorum bize kapılarını açtığı için' dedi.

'Yılın en iyi kadın muhabiri’ ödülü, TGRT Haber merkezinden Özay Erad'a verilirken, TGRT Haber spikeri mehmet aydın da ‘yılın haber spikeri” ödülünü aldı.

Törenin sonunda, herkes evine 'türkiye vizyon ödülleri' ile dönerken, TGRT Haber ekibi de, üç ödülü, TGRT Haber'e getirdi.

Mehmet Aydın açıklamasında, 'Hakikaten kocaman bir ekip genel yayın yönetmeninden haber müdüründen editör arkadaşlarımızdan rejideki arkadaşlarımıza kadar çok büyük bir ekibiz. Tabi çok değerli patronumuzu Aslıhan Ören’i de unutmamak lazım. Onun da bize katkıları çok büyük. Çok geniş bir saha açıyor bize. Bu ödüller bizi mutlu kılıyor, mutlu adlediyor, yarınlara daha güzel bakmamızı sağlıyor. Tüm TGRT Haber ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...