Tgrt Haber
22 Nisan 2014 13:53

Tolga Karel adada neden yalnız kaldı

Survivor Ünlüler takımından yarışmacı Tolga Karel, takım arkadaşları tarafından yalnız bırakıldı.

Tolga Karel adada neden yalnız kaldı
tolga karel,survivor,ada,

Star TV ekranlarının en çok izlenen yarışması, Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'ın 7. sezonunun son bölümünde Ünlüler takımından Tolga Karel'in yaptıkları, Akın Saatçi'yi kızdırdı.
TOLGA KAREL'İ DIŞLADILAR
Akın Saatçi diğer yarımacılardan, yarışmada sürekli kolaycılık yaptığını ve kendini geri plana çektiğini iddia ettiği Tolga Karel'le konuşanlarla konuşmayacağını söyledi. Diğer bazı yarışmacıların da davranışlarından rahatsız olduğu Tolga Karel, yarışmacılarca dışlandığı izlenimi verdi.
TOLGA KAREL HASTALIĞA YAKALANDI
Survivor Ünlüler takımının yarışmacısı oyuncu Tolga Karel, adada eski hastalığına yakalandı. 2 Mart'tan bu yana Donimik Cumhuriyeti'ndeki 'Survivor'da yarışan Tolga Karel 1.5 aylık mücadelenin sonunda 6 kilo verdi, tırnak yemek hastalığına tutuldu. Tolga Karel'in tıraklarını kanatana kadar yemesi ekip arkadaşlarının da dikkatini çekti. Tolga Karel ''Yıllar önce de bu rahatsızlığım vardı. Adadaki stres, sıkıntı yüzünden yeniden nüksetti'' diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...