Tgrt Haber
21 Aralık 2021 23:47

Gülçin Üstün Can kimdir? TRT spikeri Gülçin Üstün Can nereli, kaç yaşında?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomide yaşanan son gelişmeleri TRT1 ve TRT Haber ortak yayınında Gülçin Üstün Can'ın sunduğu özel yayında anlatıyor. Ekran başındaki izleyiciler, programın spikerini merak etti. Peki Gülçin Üstün Can kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte TRT spikeri hakkında bilinenler...

Gülçin Üstün Can kimdir? TRT spikeri Gülçin Üstün Can nereli, kaç yaşında?
gülçin üstün can,trt,spiker,sunucu

TRT spikeri Gülçin Üstün Can'ın bu akşamki konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati oldu. Bakan Nebati'nin ekonomiye dair mesajları dikkat çekerken, sunucu Gülçin Üstün Can da ekonomi bilgisi ve konulara hakim olduğunu gösteren sorularıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Peki TRT spikeri Güçin Üstün Can kimdir, nereli? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türk Lirası’na teşvik paketinin ayrıntıları TRT’de. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye’nin sıcak ekonomik gündemini TRT 1 ve TRT Haber ortak yayınında değerlendiriyor. Bireysel emeklilikten stopaj indirimine, KDV düzenlemesinden banka kredilerine kadar merak edilenleri TRT spikeri Gülçin Üstün Can soruyor, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yanıtlıyor.

Bakan Nebati'nin açıklamalarından önemli bölümler şöyle:

"Çin modeli, Güney Kore modeli gibi tartışmalar yapılıyor. Niçin Türk modeli ve özgün olduğunu ortaya koymak isterim. Gelişmekte olan ülkelerin, bazı ülkelerin öne çıktığını görüyoruz. 21. yüzyıl çok farklı bir yüzyıl. Medeniyetlerin adeta birbirileri ile yarıştığı bir süreç. Birileri güçlü şekilde geliyor. Örneğin Çin, bir farklılık ortaya koydu. Türkiye son 19 yılda ortaya koyduğu farklılığı ile geliyor. Egemen güçlerin aldığı pay düşüyor.

 Krizde fırsatları en iyi şekilde kullandı. Temel sebeplerinden biri coğrafyası ve 19 yılda alt yapısının tamamlanmış olması. 

Orta gelir tuzağından çıkmak istiyoruz. Büyüme hedefimizde çift haneye doğru gidiyoruz, hedeflerimizin de ötesine gidiyoruz. Birileri kötüye gidiyor dedi. Kötüye giden bir ülkede işletme sayısı azalır mı artar mı?

Merkez Bankası'nda başkanlık yapmış bir beyefendi, çıkıp diyor ki, 'Bu bir müdahale ile yapılmıştır' Asla kesinlikle bir müdahale olmadı. "

Gülçin Üstün Can kimdir? TRT spikeri Gülçin Üstün Can nereli, kaç yaşında?Bakan Nebati, TRT spikeri Gülçin Üstün Can'ın konuğu oldu

GÜLÇİN ÜSTÜN CAN KİMDİR?

Bir dönem TRT Türk'te ekonomi editörü olarak görev yapan Gülçin Üstün Can, şimdilerde TRT Haber ekranlarında sunucu olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

TRT Haber'deki "Ekonomi 7/24" programıyla 12. Altın Kalem Özden Alpdağ Özel Ödülü'nün sahibi oldu. Instagram hesabı gizli olan sunucu, @gustuncan profiliyle Twitter'da paylaşımlarda bulunuyor.

Ankara'da doğan Gülçin Üstün Can, eğitim hayatını da başkentte tamamladı. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nü bitiren Gülçin Üstün Can, gazetecilik kariyerine 2002 yılında Milliyet gazetesiyle başladı. 2005 yılında Birleşmiş Milletler Nüfus Fonunun Kadına Karşı Şiddete Son konulu yarışmasında, Milliyet gazetesinde manşetten yayınlanan haberiyle üçüncülük ödülünü kazandı. Milliyet gazetesindeki kariyerine ekonomi alanında devam eden Can, kariyer rotasında değişikliğe gitti. Gülçin Üstün Can, 2009 yılında yazılı basından görsel medyaya geçerek TRT Türk’te çalışmaya başladı. 2009'dan bu yana TRT Türk bünyesinde ekonomi editörlüğü ve çeşitli programlarda spikerlik, sunuculuk görevini yürütüyor. TRT Türk'te Paranın Seyri ve Ekonomi Dünyası adlı programları hazırlayıp sundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emine cap12 Temmuz 2023 09:53

Merhaba gülçin hanım severek izliyorum yanlış anlamayin bir sorum olacaktı sanki sizi tanıyorum küçükken çok benzettiğim ve isminide aynı istanbul beyoğlunda küçükken oturdunuz mu bende zaman orda oturuyordum simdiden tsk ederim iyi yayınlar.

Sonraki Haber Yükleniyor...