Tgrt Haber
16 Ocak 2014 14:27

Tuğba Dural neden ağladığını anlattı

Önceki gün Akmerkez'de alışverişe çıkan güzel spiker Tuğba Dural, canlı yayında neden ağladığı hakkında ilk kez konuştu.

Tuğba Dural neden ağladığını anlattı
Tuğba Dural,çok kötü bir şekilde tartıştık.olay,marca gazetesi,

Tuğba Dural, 'Yayından bir dakika önce yönetmenle çok kötü bir şekilde tartıştık. Ben de biraz hassas olduğum için tartışmamızdan bir dakika sonra yayına çıktım ve bir anda kendimi tutamadım. Tartıştığım yönetmen çok sevdiğim bir insandır ama o da gergindi ben de gergindim böyle olunca anlamadığımız bir şekilde tartıştık.
Böyle olunca yayına yansıdı.' açıklamasında bulundu. Olayın geçmişi - NTVSpor spikeri Tuğba Dural, Di Maria'nın Real Madridli taraftarlara yaptığı hareketle ilgili haberi sunarken ''Marca Gazetesi''nin adını doğru telaffuz edemeyince yönetmeninden azar işitti. Dural duyduğu sözlerin ardından gözyaşlarına boğuldu. Olayın ardından gözyaşlarını tutamayan ünlü spiker, haberi de okumakta zorlandı. Tuğba Dural'ın bu hali, sevenlerini üzdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...