Tgrt Haber
10 Nisan 2020 10:44

Türkiye Gazetesi: Başımızın üstünde yeriniz var

Türkiye Gazetesi'nin evinden çıkamayanlar için başlattığı 'kapıda hizmet' büyük ilgi uyandırdı. Elli senelik yayın hayatında okuyucularıyla el ele, gönül gönüle olmayı şiar edinen Türkiye Gazetesi, bu zor günlerde aynı şevkle milletinin yanında. Evinden çıkamayanlar Türkiye Gazetesi bürolarını arıyor. Dağıtıcılar hızır gibi yetişiyor. Siz de bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız telefon listesi haberimizde...

Türkiye Gazetesi: Başımızın üstünde yeriniz var
tg

İşte Türkiye Gazetesi'nin o manşeti: 

Türkiye Gazetesi her zaman olduğu gibi evinizden çıkamadığınız bu zor günlerde de sizinle. Gazetenizi her sabah kapınıza getirdiğimiz gibi acil ihtiyaçlarınızın temini için de yanınızdayız. İyi günlerde olduğu gibi zor günlerde de siz değerli okuyucularımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz.

Daha önce abonelerimizi kapsayan gönüllü hizmet şimdi bütün insanımız için… Dağıtıcı arkadaşlarımızın desteğiyle, evinden çıkamayan okuyucularımızın ve yaşlılarımızın alışverişlerini yapıp evlerine kadar teslim ederek hizmet vermeye devam ediyoruz. Tek yapmanız gereken dağıtıcınızın size verdiği ilinize ait hizmet telefonunu çekinmeden aramak.

Türkiye Gazetesi: Başımızın üstünde yeriniz var

* Pazar hariç 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verilecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...