Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2021 20:26 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 17:08

"Türkiye'de İş Dünyası" yayın hayatına başladı

İhlas Yayın Grubu'nun Yeni Markası "Türkiye'de İş Dünyası" yayın hayatına başladı. Dünya ve Türkiye ekonomisinin gündemini aktarırken sürdürülebilirliği ön planda tutacak olan "Türkiye'de İş Dünyası", ilk sayısının tanıtımında ekonomi dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

"Türkiye'de İş Dünyası" yayın hayatına başladı
türkiyede iş dünyası,dergi,bülent eczacıbaşı,ihlas holding

İhlas Medya Grubu, Türkiye’de İş Dünyası adını verdiği dergiyi okuyucuları ile buluşturdu. Dergi, Türkiye ve dünya ekonomisine ilişkin en güncel gelişmeleri okuyucusuna sunacak. 1 Kasım 2021 itibarıyla yayın hayatına başlayan derginin tanıtımı, İhlas Holding ve İhlas Yayın Grubu yöneticilerinin yanı sıra, iş dünyasının önemli isimlerini buluşturdu. Tanıtım toplantısına İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Medya Grubu Başkanı Aslıhan Ören, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İhlas Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç ve TGRT Haber Genel Yayın Müdürü Ercan Seki ile iş dünyasının önde gelen isimleri iştirak etti. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, Türkiye’de İş Dünyası dergisinin tanıtım toplantısında yer alan isimlerden oldu.


İş dünyasının önemli isimlerini buluşturan tanıtım toplantısında İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören ile ilk sayıya kapak röportajı veren iş adamı Bülent Eczacıbaşı sohbet etti. Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, tanıtım toplantısına iştirak eden isimlerden oldu. 

HER SAYISI GÜNDEM BELİRLEYECEK

İlk sayısında Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nı kapak yapan, Eczacıbaşı'nın ilkeleri ve ekonomiye bakışına dair mesajlarını duyuran dergi, bundan sonra da dünya ekonomisindeki gündeme göre yayınlarına yön verecek. Kapak ve dosya konularını uzman görüşleri ve ekonomik kurumların raporlarını kaynak alarak değerlendirecek olan dergi,
ekonomi dünyasının yakından tanıdığı uzmanların gündem belirleyecek makalelerini de içerecek.
Savunma sanayii, tekstil, hazır giyim, gıda, turizm gibi öncü sektörlerden son bilgilerin
yer alacağı Türkiye'de İş Dünyası dergisi, bu alanlarda Türkiye'nin geldiği noktaya dikkat çekecek. Firma görüşleri ve güncel rakamlar eşliğinde sektörlerin imalat, ihracat ve ihtalatta geldiği noktaya vurgu yapacak.

BÜLENT ECZACIBAŞI: KAPAĞINDA OLMAKTAN GURUR DUYDUM

Türkiye'de İş Dünyası'nın ilk sayısının kapağında, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı yer aldı. Eczacıbaşı,tanıtımda yaptığı konuşmada "Bu önemli yayının ilk sayısının kapağında olmaktan onur duyuyorum. Yayıncılık ve ekonomi dünyasına çok farklı bir soluk getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

KADINLARA 'POZİTİF' AYRIMCILIK YAPACAĞIZ

Türkiye'de İş Dünyası dergisinin genel yayın yönetmeni Celal Toprak, yayınlarında sürdürülebilir hayat ve ekonomiyi savunacaklarını vurguladı. "Dergimiz,kadınapozitifayrımcılıkyapacak" diyenToprak, tabiat ile çevreye duyarlılık gibi alanlara yoğun ilgi göstereceklerini ifade etti ve şunları söyledi:

Sürdürülebilir ekonomi, sürdürülebilir üretim ve daha yaşanabilir dünya hedefliyoruz. Bu konularla ilgili çalışmaları,görüşleriveyorumlarıayrıntılıolarakvereceğiz. Türkiye’de İşDünyası dergisi 1 Kasım itibarıyla çıktı. Basılı hâline abone olarak takip edilebilen dergimiz, QR kodu okutularak online olarak da okunabilecek, dijitalortamlardan ulaşılabilirolacak" dedi.

DİJİTAL ORTAMDA OLACAK

Basılı tarafının yanı sıra dijital platformlarda da varlığını sürdürecek olan Türkiye’de İş Dünyası dergisi; web sitesi, YouTube, Linkedin, Facebook ve Instagram hesaplarıyla dijital çağın hem takipçisi hem de takip edileni olmayı hedefliyor. Dergi ayrıca QR kodu okutulmak suretiyle her platformda okunabilme özelliğini sürdürecek.

DERGİDE ÖNE ÇIKANLAR

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, '3 Soru 3 Cevap' bölümüne konuk oldu. AB ile ilişkilerden yeşil mutabakata, eğitimdeki sorunlardan iş dünyasının yeni stratejilerine kadar birçok konuda görüşlerini dile getirdi.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin "Baş döndüren yeşil değişime bankacılık sektörü de ayak uyduruyor. Enerji verimliliğine dikkat ediyor, her projede bunu öncelik hâline getiriyoruz" dedi.

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, önümüzdeki yıl 160 milyon dolar yatırım yapacaklarını, enerji şirketlerinden Biotrend’e yatırım yapıp, ardından da halka açma çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...