Tgrt Haber
06 Şubat 2014 09:38

TV8 yeni frekans bilgileri

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu, 2013 yılından beri Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan bir televizyon kanalıdır.

TV8 yeni frekans bilgileri
tv8 yeni frekans bilgileri, acun medya, doğuş yayın grubu, televziyon kanalı, yeni bilgileri, frekans bilgileri,

tv8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından beri Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Şişli'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. Kanal 9 Eylül 2013'te 16:9 formatına geçmiştir.
13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyurulmuştur.[2] Doğuş Yayın Grubu'nun da %30 hissesini satın aldığı kanal, %70'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilecektir. Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrardan format değişikliğine giderek tv8 şov kanalı olmuştur. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak tv8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları kaldırılmış, tv8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidilmiştir. Ayrıca Kanaltürk'ten geçtiğimiz sezon transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırılmıştır. Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar tv8'e taşınacaktır. 30 Kasım 2013'de internette çıkan haberlere göre Saba Tümer'i de tv8'e transferini gerçekleştirmiştir.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...