Tgrt Haber
21 Ekim 2021 11:16

Üç Kuruş ne zaman? Üç Kuruş dizisi oyuncuları kim?

Üç Kuruş dizi tanımları ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni sezonda büyük ses getirmesi beklenen Üç Kuruş dizisi hangi gün yayınlanacağı merak konusu olurken tanıtımlarda başrol Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç büyük beğeni topladı. Peki Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş saat kaçta? Üç Kuruş dizisi hangi kanalda? Üç Kuruş konusu nedir?

Üç Kuruş ne zaman? Üç Kuruş dizisi oyuncuları kim?
dizi,uraz kaygılaroğlu

Show TV reyting rekorları kıran ve büyük beğeni toplayan Çukur dizisinin final yapmasının ardından yepyeni bir hikaye ile izleyicileri etkilemeyi hedefliyor. Tanıdık birçok ismin yer alacağı Üç Kuruş dizisi genel tanıtım ile merak uyandırdı. Üç Kuruş 1.Bölüm fragmanı ise milyonlarca izlendi. Senaryosu Damla Serim ve Murat Uyurkulak tarafından yazılan Üç Kuruş dizisinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapacak. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Peki Üç Kuruş hangi gün yayınlanacak? Uraz Kaygılaroğlu hangi rolde oynayacak? Ekin Koç yeni dizisi ne zaman çıkacak?  

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?  

Kaliteli oyuncularıyla dikkat çeken Üç Kuruş dizisi bir Roman mahallesinde geçen olayları konu alacak. Çıngıraklı'nın mafya lideri Kartal rolündeki Uraz Kaygılaroğlu ile Organize Şube'de komiser olan Efe karakterini canlandıran Ekin Koç arasındaki gerilimin yer aldığı fragman izleyicilerin dikkatini toplamayı başardı.  

Üç Kuruş fragmanı ve tanıtımları ardından gözler yayın tarihine odaklandı. Üç Kuruş dizisi 1 Kasım'dan itibaren her pazartesi Show TV ekranlarından yayınlanacak. 

ÜÇ KURUŞ SAAT KAÇTA? 

Üç Kuruş dizisinin yayın tarihi belli olmasının dizinin yayın saati belli oldu. Üç Kuruş dizisi 1 Kasım Pazartesi saat 20.00'de ekranlara gelecek. 

ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI KİMLER?  

Başrollerini başarı oyuncu Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Üç Kuruş oyuncu kadrosu pek çok tanıdık isimden oluşuyor. Merakla beklenen Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosu dizi öncesi araştırılmaya başlandı.  

Genç oyuncular arasında adını sık duyuran Aslıhan Malbora Kartal’ın kız kardeşi Leyla rolünü üstlenecek. En son Yasak Elma dizisinde yer alan Nesrin Cavadzade Bahar karakterini oynayacak. Üç Kuruş dizinin ses getiren usta oyuncularından Nursel Köse ise Üç Kuruş’ta Kartal’ın halası Neriman olarak ekranlara gelecek. Çukur dizininde İdris Koçovalı rolünde olan Ercan Kesal Üç Kuruş kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden oldu. Ercan Kesal Üç Kuruş dizisinde emekliliğine az kalmış polis rolündeki Halit’i oynayacak.  İşte Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosu:  

Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.  

Üç Kuruş ne zaman? Üç Kuruş dizisi oyuncuları kim?

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU  

Alışılmışın dışında yaşam tarzları ve kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı mafya lideri Kartal tarafından korunur.  Kartal ile Organize Büro'nun cesur ve kafasına koyduğunu yapan komiseri Efe arasında heyecanlı bir koşuşturma başlar. Kovalamaca oyunu bir süre sonra cinayet vakasıyla ters yüz olur.  

Efe bir hanın depo bölümünde kumarhane işleten Kartal'ın peşine düşer. Yanında emekliliğine kısa süre kalmış olan, eşi kanser hastası olmasının ardından polislik mesleğinden yavaş yavaş kendini çekmiş Halit yer alır. Üç Kuruş 1.Bölüm fragmanında görüldüğü gibi Halit (Ercan Kesal) Efe’ye (Ekin Koç) yaptığı işi şahsileştirmemesi gerektiğini nasihat eder. Gözünü hırs bürüyen Efe ile Kartal’ın yolu cinayet çözmeye girdikleri yolda hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkar.  

ÜÇ KURUŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Üç Kuruş dizisi İstanbul'un farklı semtlerinde çekiliyor. Merakla beklenen dizinin çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde yapılıyor. Dizinin bazı sahneleri Beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasında çekildiği biliniyor. Mahallede geçen olayları konu olması dolayısıyla Üç Kuruş Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat, Fener, Ayvansaray, Zeyrek, Haydar mahallelerinde çekiliyor. Üç Kuruş dizisinin Çıngıraklı Mahallesi, günümüzde Balat Mahallesi'dir. Gerçek hayatta İstanbul'da 'Çıngıraklı' adında bir mahallesi yok. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...