Tgrt Haber
16 Ekim 2020 17:25

Ünlü DJ Furkan Çavuş’un günlük kazancı merak konusu oldu

Müzik piyasasındaki başarılı çalışmaları ile gündeme gelen DJ Furkan Çavuş, ortalığı kasıp kavuruyor.

Ünlü DJ Furkan Çavuş’un günlük kazancı merak konusu oldu
furkan çavuş

Ünlü DJ günlük kazancı ile ilgili açıklama yaptı

 Ünlü DJ’in ne kadar ücretle sahne aldığı büyük bir merak konusu. Çavuş, yaz aylarının sevilen beldesi Bodrum Marina’da sevenleriyle buluşuyor. Başarılı DJ, ayrıca Berkcan Demir, Meo ve Fakin ile birlikte yeni bir parça çıkarmaya hazırlanıyor.

DJ Furkan Çavuş Ne Kadar Kazandığı Sorusuna Sessiz Kaldı

Sosyal medyada gündem olan DJ Furkan Çavuş, yaptığı müzikle piyasaları salladı. Çavuş’un bir günlük kazancının 150 bin TL’yi bulduğu iddiaları gündeme geldi. Fenomen DJ’in Türkiye’nin en çok kazanan DJ’leri arasında yer aldığı söylendi. İddialar konusunda sessizliğini koruyan Çavuş, “İşimi iyi ve severek yapıyorum. Evet, başarılı tüm DJ’ler gibi ben de yüksek ücretlere sahne alıyorum ancak ne kadar kazandığımı açıklamayı doğru bulmuyorum” açıklamalarında bulundu. “Herkesin piyasada hak ettiğini almasını isterim” diyen Çavuş, “Hakkımda günlük 150 bin TL alıyor şeklinde iddialar çıktı. Türkiye’nin en çok kazanan DJ’i olduğumu söylüyorlar. Benden daha yüksek meblağlarla sahne alan arkadaşlarımız var. Sadece bunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Ünlü DJ Furkan Çavuş’un günlük kazancı merak konusu oldu

“Yeni Parçamız Sonbaharın Hiti olacak”

Başarılı DJ, Berkcan Demir, Meo ve Fakin ile birlikte çıkarmaya hazırlandıkları yeni şarkı hakkında konuştu. Çavuş, “Bu parça için gerçekten çok emek verdik diyebilirim. Berkcan Demir çok başarılı, aynı zamanda yakın arkadaşım. Ortak bir projede yer almak ikimizde çok mutlu etti. Yakın bir zamanda müzik piyasasına bomba gibi düşecek bir şarkı ile geliyoruz. Dinleyicilerimiz şarkımıza tüm dijital platformlardan ulaşabilecek. Gerçekten çok heyecanlıyım. Özellikle dinleyicilerimizden alacağımız geri dönüşleri merak ediyorum. Elektronik müzik tutkunlarının, şarkımızı çok beğeneceğini düşünüyorum. Bu sonbaharın hiti olacak” ifadelerini kullandı.

“Uzun Süredir Yazları Tatil Yapmadım”

Yaz boyunca Bodrum’da sahne aldığını söyleyen Çavuş, “Bütün yaz farklı mekanlarda özellikle Marina’da sahne aldım. Yaz ayları bizim için daha yoğun ve hızlı geçiyor” dedi. “Uzun süredir yazları tatil yapamıyorum” diyen Çavuş, “Hoş, bu durumdan da çok şikayetçi değilim. Bizim mesleğimizin en güzel yanı eğlenirken para kazanabiliyor olmamız. İşimi severek yaptığım için ayrıca bir tatile de ihtiyaç duymuyorum, zaten buna vaktim de olmuyor” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...