Tgrt Haber
05 Eylül 2018 22:33

Ünlü sanatçı Kenan Işık'a birebir benzetilen Kardeşi Memet Cengiz Işık Kimdir? Hayatı Kaç Yaşındadır?

Ünlü Sanatçı Kenan Işık'a birebir benzetilen kardeşi Memet Cengiz Işık Kimdir? Hayatı Kaç Yaşındadır? Ünlü sanatçı Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Memet Cengiz Işık'ı görenler, ünlü sanatçının iyileştiğini düşünüp sosyal medyadan asılsız haberler yayılmasına neden oldu. Peki, Kenan Işık'a benzerliğiyle dikkat çeken Dr. Memet Cengiz Işık kimdir?

Ünlü sanatçı Kenan Işık'a birebir benzetilen Kardeşi Memet Cengiz Işık Kimdir? Hayatı Kaç Yaşındadır?
kenan ışık,memet ışık,kenan ışık kardeşi kimdir,memet cengiz ışık kimdir,memet ışık kimdir,hayatı kaç yaşındadır

Kenan Işıkla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı Kenan Işık'a birebir benzetilen kardeşi Memet Cengiz Işık Kimdir? Hayatı Kaç Yaşındadır? Ünlü sanatçı Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Memet Cengiz Işık'ı görenler, ünlü sanatçının iyileştiğini düşünüp sosyal medyadan asılsız haberler yayılmasına neden oldu. Peki, Kenan Işık'a benzerliğiyle dikkat çeken Dr. Memet Cengiz Işık kimdir?

Komada uzun süre yaşam mücadelesi veren Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndüğü iddia edildi. Hatta bazı görgü tanıkları Bodrum'da bir yazlıkta ünlü sanatçıyı balkonda otururken gördüklerini bile ifade ettiler.

Bu gelişmenin ardından Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl sorusu internette en çok aranan konular arasındaki yerini aldı.

Ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Ünlü sanatçının durumunda bir değişiklik olmadığı öğrenildi. Bodrum'da Kenan Işık sanılan kişinin ise ünlü sanatçının benzeri olduğu anlaşıldı.

Kenan Işık’ın son durumu nasıl Sağlığıyla ilgili iddialar doğru mu

Zaman zaman Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Memet  Cengiz Işık'ı görenler, ünlü sanatçının iyileştiğini düşünüp sosyal medyadan asılsız haberler yayılmasına neden oluyor. 

KENAN IŞIK'IN KARDEŞİ MEMET CENGİZ IŞIK KİMDİR? Bilgiler için tıklayın

MEMET CENGİZ IŞIK’IN PROJELERİ…

Işık C, Işık F, Diler A, Kızıl A. ;Milas ?Hekatomnos Anıt Mezarı?. ", ", Kültür Bakanlığı", 24/08/2018.

Kaunos Öreni Kazı, Araştırma, Restorasyon, Onarım ve ?Arkeolojik Park?. ", ", Başkent Üniversitesi ve Kültür Bakanlığı", 15/10/2013.

MEMET CENGİZ IŞIK’IN ALDIĞI ÖDÜLLER…

Işık C. ;Araştırma Bursu. Westfalische Wilhelm Üniversitaet Münster", Almanya", 01/01/2016.

Işık C. ;?Kaunos Tuzlası-Sal Caunitis?: Arkeolojik ve Jeofizik Araştırmalar. Tübitak", Ankara", 01/05/2008.I

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...