Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2021 10:03

Ünlü spiker Fikret Engin hayatını kaybetti

Ünlü spiker Fikret Engin girdiği ani şeker komasına girdi. Hastaneye kaldırılan ünlü spiker, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ünlü spiker Fikret Engin hayatını kaybetti
Fikret Engin,Fikret Engin hayatını kaybetti,Fikret Engin kimdir,Fikret Engin vefat,Fikret Engin şeker koması,Fikret Engin hayatı,Fikret Engin neden öldü,Fikret Engin ne zaman öldü

Spor dünyasının sevilen ismi Fikret Engin girdiği ani şeker koması sonrası kaldırıldığı hastane vefat etti.

YEREL TELEVİZYONDA KEŞFEDİLDİ

Bursa'da uzun yıllar önce bir tekstil firmasında çalışırken yerel bir televizyon tarafından keşfedilen ve Bursa’da yetişen, sonrasında ulusal kanallarda çalışan ve son olarak TV8’de yayınlanan Bay Tahmin programıyla ekranlara gelen başarılı spiker Fikret Engin ani şeker komasına girdi. Girdiği komadan çıkamayan genç spiker hayatını kaybetti.

FİKRET ENGİN KİMDİR?

Fikret Engin, 1973 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Bursa'da bir akrabasının yanında tekstil mağazasında çalışırken AS TV idarecileri tarafından keşfedildi. Ardından uzun yıllar Bursa AS TV'de programlar yaptı. Daha sonra birçok televizyon programı ve bunun yanı sıra radyo programında da sunucu olarak görevlerde bulundu.

Medya ile tanışmasının ardından bir süre sonra İstanbul'a taşındı. İstanbul'da çeşitli medya kuruluşlarında farklı görevler alan Engin, ATV, Star TV, Super FM ve Teleon TV gibi gibi kanallarda çalıştı. Engin, TV8'de yayınlanan Bay Tahmin programıyla kendisine has bir kitleye ulaşma şansı yakaladı.

Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasından önce kanalda aktif olarak görev alan Engin, başta futbol maçları olmak üzere, boks, muay thai ve mma gibi spor müsabakalarını seslendirdi.

Acun Ilıcalı'nın kanalı satın almasından sonra da görevini sürdüren ünlü spiker, bazı milli maçlarda spikerlik yapmaya devam etti. Ayrıca Ilıcalı'nın veteranlar halı saha liginin de Murat Özarı ile birlikte spikerliğini yaptı. Bugüne kadar 3000'in üzerinde spor müsabakası sunduğunu açıkladı.

Ünlü spiker 29 Mayıs 2021 günü girdiği ani şeker komasından çıkamayarak hayata gözlerini yumdu. Fikret Engin'in vefatı spor ve medya dünyasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...