Tgrt Haber
01 Mart 2018 22:39

Vatan Şaşmaz'ın koltuğu ünlü oyuncuya emanet

TRT Haber'de yayınlanan ve daha önce Vatan Şaşmaz'ın sunduğu "Bir Fikrin mi Var Türkiye?" yarışmasının yeni sunucusu belli oldu. Yarışmayı artık oyuncu Bekir Aksoy sunacak.

Vatan Şaşmaz'ın koltuğu ünlü oyuncuya emanet
vatan şaşmaz,

27 Ağustos 2017'de Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın sunduğu, TRT Haber'de yayınlanan 'Bir Fikrin mi Var Türkiye' programının yeni sunucusu belli oldu. Geçen sezon Vatan Şaşmaz'ın sunduğu programı yeni sezonda Bekir Aksoy sunacak. Bir Fikrin mi Var Türkiye, Bekir Aksoy'un moderatörlüğünde ve güçlü jürisi ile yılın girişimcisini seçmeye hazırlanıyor.Son 11 yılda Türkiye'nin yanısıra dünyada da on binlerce girişimci ve milyonlarca izleyiciye ulaşarak ülkemizin en büyük girişimcilik markası ve platformu haline gelen yarışmanın ilk bölümü 4 Mart Pazar akşamı TRT Haber'de yayınlanacak.Yeni sezonda Türkiye'nin en iyi fikri olmak için 30 girişimci kıyasıya bir mücadele içine girecekler. Burada sadece en iyi fikir en iyi sunum yetmiyor, karşılarında Türkiye'nin en ünlü iş insanlarının bulunduğu zorlu bir jüriyi de geçmeleri gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...