Tgrt Haber
31 Aralık 2017 21:47

Whatsapp Çöktü Mü? | Whatsapp Neden Açılmıyor? | Whatsapp açıldı mı? | TEKNOLOJİ HABERLERİ

Whatsapp açıldı mı?? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp hakkında şuanlık bir açıklama gelmedi. Dünyanın en çok kullanılan uygulaması şuan çökmüş durumda. Sosyal medyada şuan en çok konuşulan konu Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor oldu. Kullanıcılar ise Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor ya da Whatsapp neden açılmıyor aramaları yapıyor.

Whatsapp Çöktü Mü? | Whatsapp Neden Açılmıyor? | Whatsapp açıldı mı? | TEKNOLOJİ HABERLERİ
whatsaap

Whatsapp açılmıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp hakkında şuanlık bir açıklama gelmedi. Dünyanın en çok kullanılan uygulaması şuan çökmüş durumda. Sosyal medyada şuan en çok konuşulan konu Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor oldu. Kullanıcılar ise Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor ya da Whatsapp neden açılmıyor aramalarını yapmaya başladılar bile.

Kullanıcılar tarafından yoğunca bir şekilde WhatsApp çöktü mü? sorusu aranmaya başladı bile. Whatsapp adına henüz resmi bir açıklama yok. Bir çok kullanıcının yaşadığı bu bağlantı sorununun kaynağı nedir? Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp'ta bazı bölgelerde bağlantı sorunu yaşanıyor. Peki WhatsApp çöktü mü? WhatsApp ne zaman düzelecek?

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp giremiyorum. Dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp'ta bir süredir iletişim sağlanamıyor. Whatsapp'da sıkıntı yaşadığını belirterek sosyal medyada "Whatsapp çöktü" mesajları göndermeye başladı.

WHATSAPP SADECE TÜRKİYE'DE ÇÖKMEDİ, TÜM DÜNYADA ÇÖKTÜ

Twitter'dan tüm dünyadan yapılan paylaşımlarda whatsapp'ın neden çöktüğü hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılar isyan twitleri atmaya başladı bile. Türkiye'de ve dünya üzerinde whatsapp tamamen çökmüş durumda. Yetkiililerden henüz gerekli bir açıklama gelmedi.

BTK BAŞKANI ÖMER FATİH SAYAN'DAN AÇIKLAMA

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabı üzerinden WhatsApp'ın çökmesine ilişkin yaptığı açıklamada "Whatsapp servislerinde küresel boyutta bir teknik arıza olduğu USOM tarafından raporlandı. Ülkemiz de bu kesintiden etkilenmekte. 2018 Yerli ve milli yazılımların yılı olacak. Mutlu yıllar..." ifadelerini kullandı.

Whatsapp kullanıcılarının attığı twitler

Whatsapp Çöktü Mü? | Whatsapp Neden Açılmıyor? | Whatsapp açıldı mı? | TEKNOLOJİ HABERLERİ

Whatsapp Çöktü Mü? | Whatsapp Neden Açılmıyor? | Whatsapp açıldı mı? | TEKNOLOJİ HABERLERİ
 

Whatsapp'a bazı kullanıcılar giriş yapamıyor. Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 30 dakikadır iletişim sağlanamıyor. WhatsApp'ın güncelleme yüzünden yavaşladığı veya erişim sağlanamadığı düşünülüyor. Whatsapp çöktü mü? Sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları yayılmaya başladı. Whatsapp'a giremeyen insanlar bu sorunun cevabını aramaya başladı. Bazı kullanıcıların Whatsapp'ı çalışmamaya başlayınca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Dünyaca ünlü ugulama Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor?
 

Dünya genelinde bazı kullanıcısı bulunan cep telefonu uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 30 dakikadır iletişim sağlanamıyor. Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebinin güncellemeden kaynaklandığı düşünülüyor. Kullanıcılar, sosyal medyada olayı tartışıyor.

Bazı kullanıcılar Whatsapp'da sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları göndermeye başladı. Diğer taraftan Whatsapp'ı düzgün çalışan kullanıcılar olayı duyunca şaşırdılar. WhatsApp Web'ten de uygulamaya erişim sağlanamıyor.

Şu an için Whatsapp'ın neden çalışmadığı konusunda resmi bir açıklama gelmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...