Tgrt Haber
28 Ocak 2022 09:48

Yalnız Kurt ATV'de başlıyor! Osman Sınav'dan açıklamalar... 15 Temmuz darbe girişimi anlatılacak

Yapımcı Osman Sınav öncülüğündeki Yalnız Kurt dizisi için geri sayım başladı. 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere birçok cinayet ve olayların konu edinileceği diziyle ilgili Osman Sınav açıklamalarda bulunmuştu. Osman Sınav Yalnız Kurt dizisinin üzerinde uzun süre çalışıldığını belirtti.

Yalnız Kurt ATV'de başlıyor! Osman Sınav'dan açıklamalar... 15 Temmuz darbe girişimi anlatılacak
Osman Sınav,Yalnız Kurt,Yalnız Kurt&tt2;un konusu,15 Temmuz,NATO,Cihan Ünal,Hasan Deniz Yaran,Damla Colbay,Kurtlar Vadisi

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu Yalnız Kurt dizisi ATV ekranlarında başlıyor. Özellikle Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının merakla beklediği Yalnız Kurt Türkiye’de yaşanan yeraltı ve kritik olayları cinayetleri ve darbeleri konu edinecek. Dizinin öncü ismi Osman Sınav'ın Yalnız Kurt dizisiyle ilgili yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. Sınav, dizinin uzun süredir planlandığını vurgulamıştı.

Yalnız Kurt ATV'de başlıyor! Osman Sınav'dan açıklamalar... 15 Temmuz darbe girişimi anlatılacak

50'LERDEN BUGÜNE

1950'lerden günümüze uzanan birçok olayın konu edileceği dizide; 15 Temmuz hain darbe girişimine nasıl ve neden gelindiği de ortaya koyulacak. İzleyicinin kafasındaki birçok soru işareti aydınlatılacak. Yalnız Kurt, ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'da izleyicileri ile buluşacak.

Yalnız Kurt ATV'de başlıyor! Osman Sınav'dan açıklamalar... 15 Temmuz darbe girişimi anlatılacak

YALNIZ KURT'UN KONUSU

Yalnız Kurt, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye'ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin isimlerin yer aldığı dizinin tanıtımları ve yayınlanan fragmanı büyük merak uyandırmıştı.

OSMAN SINAV'DAN AÇIKLAMALAR

Dizinin adı neden 'Yalnız Kurt'? sorusuna cevap veren Osman Sınav, ‘Türkiye başlı başına bir Yalnız Kurt. Herkesin gözü bizim ülkemizde. Ama biz her zaman bu coğrafyada dik durmaya ve özgürlüğümüzden vazgeçmemeye devam edeceğiz. Bağımsız bir devlet olarak güçlenerek bölgesel gücümüze hakim olmaya devam edeceğiz. Biz bu coğrafyada bu devletin Yalnız Kurt gibi bağımsız kalmaya çalışmasından yola çıktık. Bölgesinde bir güç olarak vatanını korumaya çalışmasını karakterler üzerinden vermeye çalıştık. Dizide de kafes dövüşçüsü bir genç var. O gence Yalnız Kurt diyoruz. Özgürlüğüne düşkün olması ve bu duyguyla yaşaması lazım. Bunu alıp bir karaktere indiriyoruz. Hiçbir şeyden korkmama duygusu bu’ dedi.

Yalnız Kurt ATV'de başlıyor! Osman Sınav'dan açıklamalar... 15 Temmuz darbe girişimi anlatılacak

Ayrıca Osman Sınav, ‘Yaslandığımız şey sadece aksiyon değil. "Ülkemizde ne yapıyorlar? Hayatımızı, ekonomimizi, siyasetimizi, askeriyemizi etkileyen neler oldu?" bunları anlatacağız. NATO'ya girmemizden sonra bu ülkede neler yaşandı? Toplumu etkileyen cinayetlerin, toplumsal olayların hepsinin arkasında nasıl bir şey var onu görmeye çalışıyoruz. Eğer bunu görürsek bir daha bunların olmamasını sağlayacak bir duruş sergileriz. Bunları engellemek için sosyolojik ve toplumsal yapımızı değiştiririz.’ demişti.

'ALLAH UTANDIRMASIN'

Dizideki sorumluluğuna değinen Osman Sınav, ‘Kore dizisi formatlamıyoruz. Hiç böyle işler yapamadım. Yalnız Kurt kumandayı elinize alıp zapping yaparken rastlayacağınız bir dizi değil. Uzun bir süre üzerinde çalışılmış bir iş. İnşallah altından kalkarız. Allah utandırmasın.’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...