Tgrt Haber
08 Kasım 2021 06:00

Yeşim Salkım’a en iyi program ödülü

İhlas Medya’ya çifte ödül. TGRT Haber’de Şeffaf Masa ile beğeni toplayan Yeşim Salkım ve İHA muhabiri Eren Ayhan, Uluslararası Radyocular Birliğinin “Alkışı Hakedenler Ödülü’’ne layık görüldü.

Yeşim Salkım’a en iyi program ödülü
yeşim salkım,

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün Uluslararası Radyocular Birliği’nin “11. Uluslararası Alkışı Hakedenler Ödül Töreni” Azka Otel’de yapıldı. Ödül gecesi Cerem Onurluer ve Fuat İnan’ın şarkılarıyla başladı. Gecede sanat, iş ve spor camiasından birçok kişi ödül alırken, İhlas Medya Grubu ise çifte ödül aldı. Uluslararası Alkışı Hakeden Haber Aktüel Tv Program Ödülü TGRT Haber’de yayınlanan Şeffaf Masa programını sunan ünlü sanatçı Yeşim Salkım’a gitti.

Programı sebebiyle ödül gecesine katılamayan Salkım’ın yerine ödülü İhlas Haber Ajansı Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç’in elinden aldı. Uluslararası Alkışı Hakeden Haber ve Fotoğraf Ödülü’nü ise İhlas Haber Ajansı Bodrum Muhabiri Eren Ayhan aldı. Ödülü Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın elinden alan Ayhan, ödüle layık görüldüğü için teşekkür etti. Gecede ayrıca medya ve siyaset ödüllerinin yanı sıra sanat, spor, müzik, turizm, kültür ve STK kategorilerinde ödüller verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...