Tgrt Haber
Medya - Medya
17 Kasım 2023 - 17:45

Kubilay Aka, Zaferin Rengi filminin setini ziyaret eden Ali Koç’u paylaştı

Abdullah Oğuz’un yönettiği “Zaferin Rengi” filminin setini geçtiğimiz gün Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ziyaret etti. Filmin başrol oyuncusu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Medya - Medya
17 Kasım 2023 - 17:11

Ayça Ayşin Turan’ın yeni partneri Serhat Teoman oldu

Başrolünde Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı sinema filmi Sevmek Yüzünden’in diğer başrol oyuncusu ise Serhat Teoman oldu. Romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosu şimdiden merak konusu oldu.
Medya - Medya
15 Kasım 2023 - 17:53

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat’ın yeni dizisi belli oldu!

Son olarak yer aldığı Yalı Çapkını dizisiyle beğeni toplayan Doğukan Polat, Ağlayan Gelin dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Medya - Medya
13 Kasım 2023 - 20:00

Dünyanın ilk diyalogsuz aşk filmi “Birkaç Mısraymış Meğer” 17 Kasım’da sinemalarda

Son dönemlerde adından sık sık söz ettiren senarist ve yapımcı Hüsamettin Elçi, dünyanın ilk diyalogsuz aşk filmi olma özelliği taşıyan bir yapıma imza attı! 
Medya - Medya
13 Kasım 2023 - 17:38

İsmail Hacıoğlu Cem Karaca şarkılarını okumak için stüdyodan çıkmadı: 300 saat çalıştım

Cem Karaca’nın hayatının anlatıldığı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde usta ismin şarkılarını seslendiren İsmail Hacıoğlu, yaşadığı zorlu süreci “Bizim şan dersi ve stüdyo süresiyle 300 saati geçmişiz. Film için dişler yapıldı, saçlar, sakallar yapıldı. 2,5-3 saat her gün makyajım sürdü.” sözleriyle anlattı.
Medya - Medya
12 Kasım 2023 - 21:50

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar! 5 milyonluk soru açıldı, işte cevabı 

Yıllardır milyonları ekrana kitleyen Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi anlar yaşanıyor. Yarışma formatında değişikliğe giderek final sorusunu 5 milyon TL değerine çıkaran yapımcılar yarışmanın heyecanını katladı. Bugün yayınlanan bölümde ise Eyüp İşler adlı yarışmacı final sorusuna geldi. Merakla beklenen final sorusu, "İlki Sinop İnceburun ile Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla, Gökçe Ada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuşu uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişir?" oldu. İşte sorunun cevabı... 
Medya - Medya
11 Kasım 2023 - 17:03

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’lı dizi sosyal medyayı salladı! İlk fragman beğeni topladı

Başrolünde Deniz Baysal ve Devri Özkan’ın yer aldığı Ne Gemiler Yaktım’ın ilk fragmanı yayınlandı. Show TV ekranında yayınlanacak yeni dizinin yayın günü belli değilken, oyuncuların performansları ilk bölümden izleyiciye geçti.
Medya - Medya
10 Kasım 2023 - 17:55

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı neden peruk taktığını ilk kez açıkladı

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle izleyici karşısına çıkan Feyza Civelek, konuk olduğu programda neden peruk taktığını açıkladı.
Medya - Medya
07 Kasım 2023 - 16:53

Yasak Elma’nın Emir’i kararını verdi! Kirli Sepeti dizisinde bambaşka rolde olacak

6 sezon yayınlanan Yasak Elma dizisinde Emir karakteriyle ekranda olan Serkan Rutkay Ayıköz, FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna katıldı.
Medya - Medya
07 Kasım 2023 - 09:55

Kim Milyoner Olmak İster'de futbol sorusuna joker kullandı, sosyal medyanın diline düştü

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan genç bir yarışmacı, takıldığı futbol sorusunda joker haklarını peş peşe kullanınca sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.
Medya - Medya
07 Kasım 2023 - 00:39

'Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım' diyen Barış Yarkadaş aktif gazeteciliği sonlandırdığını açıkladı 

Eylül ayında "Özgür Özel CHP'de kurultayı kazanırsa mesleği bırakırım" diyen gazeteci Barış Yarkadaş, aktif gazetecilik hayatını sonlandırdığını duyurdu. 
Medya - Medya
06 Kasım 2023 - 17:31

TRT1 kararını verdi! Büyük umutlarla başlayan Benim Güzel Ailem final yapıyor

TRT1 ekranında bu yaz başlayan diziler bir bir final kararı aldı. Son olarak Hayatımın Neşesi dizisi final kararı alırken, Benim Güzel Ailem dizisinden de izleyicisini üzen haber geldi.
Medya - Medya
02 Kasım 2023 - 12:48

ATSO Cumhuriyet'in 100. Yıl Ödül Töreni'nde İHA’ya basın ödülü

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) düzenlediği Cumhuriyet'in 100. Yıl Ödülleri töreninde İhlas Haber Ajansı muhabiri basın ödülüne layık görüldü. 11 dalda 81 ödülün sahiplerini bulduğu törende konuşan Başkan Bahar, “Bugün ve gelecekteki vazifemiz; bu vizyon ve emanete yaraşır şekilde çok çalışmak olmalıdır. Zira Cumhuriyet demek; fazilet demektir” dedi.
Medya - Medya
01 Kasım 2023 - 20:55

TRT Genel Müdürü Sobacı, Asya Pasifik Yayın Birliği Başkanlığına seçildi

Yaklaşık 3,5 milyar izleyiciye ulaşan, 65 ülkeden 246 üyesi ile dünyanın en büyük yayın birliği olan ABU'nun 60'ıncı Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlık görevine seçilen Sobacı, bu görevini 3 yıl sürdürecek.
Medya - Medya
31 Ekim 2023 - 17:20

Kirli Sepeti’ne bir başrol daha geliyor! Su Kutlu diziye dahil oldu

Başrolünde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un yer aldığı Kirli Sepeti’nin yeni bölümlerine Ahu Sungur’dan sonra oyuncu Su Kutlu da katıldı.
Medya - Medya
31 Ekim 2023 - 15:56

Bölüm başı 600 bin dolara satılan Aile dizisinden bir başarı daha geldi

Show TV'nin sevilen dizisi "Aile" yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Başka ülkelerde de büyük izlenme oranına sahip diziden bir başarı daha geldi.
Medya - Medya
31 Ekim 2023 - 10:38

Gazeteci Osman Saffet Arolat hayatını kaybetti

Gazeteci Osman Saffet Arolat, 22 Ekim'den bu yana tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybetti.
Medya - Medya
30 Ekim 2023 - 17:13

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen'den yeni proje!

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan Murat Aygen’in yeni projesi belli oldu. Tekrar FOX TV ile anlaşan oyuncu, iddialı bir karakterle ekranda olacak.
Medya - Medya
28 Ekim 2023 - 17:25

Teşkilat’ın oyuncusu Turgut Tunçalp Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katıldı

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nın son bölümünde Teşkilat dizisinde rol alan oyuncu Turgut Tunçalp yer aldı.
Medya - Medya
24 Ekim 2023 - 16:09

Dilek Taşı hakkında yeni karar! Yayın günü değişti

Kanal D'nin iddialı yapımları arasında yer alan ve başrolünde Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Dilek Taşı dizisinin gelen düşük reytingler nedeniyle yayın günü değişti. 
Başa Dön Sona Git