Tgrt Haber
Medya - Medya
23 Ekim 2023 - 09:44

Kirli Sepeti’nde eğlenceli Yasak Elma göndermesi!

FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde rol alan Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner‘in Yasak Elma diyaloğu beğeni topladı. Yasak Elma’nın yerine başlayan Kirli Sepeti’nden Yasak Elma'ya eğlenceli gönderme geldi.
Medya - Medya
20 Ekim 2023 - 17:50

Son dakika! Gazeteci Rauf Tamer hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Gazeteci Rauf Tamer, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybetti.
Medya - Medya
19 Ekim 2023 - 17:35

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu sete çıkıyor! Oyuncu kadrosunda yok yok

İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, Mutluyuz filminin çekimlerine Antalya'da başlıyor. İki komedyeni buluşturan filmin oyuncu kadrosu da netleşti.
Medya - Medya
19 Ekim 2023 - 11:59

Medya Basın Federasyonu’ndan İhlas Haber Ajansı'na ödül

Medya Basın Federasyonu tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Medya Ödülleri Töreni Ankara'da yapıldı. Törende İhlas Haber Ajansı (İHA) Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci onursal ödüle layık görüldü.
Medya - Medya
17 Ekim 2023 - 15:41

FOX TV kararını verdi! 3 bölüm yayınlanan dizi final yapıyor

Kanallar yeni sezon hazırlıklarına başlarken, düşük reyting alan diziler ise final yapmaya başladı. FOX TV, sezonun ilk final yapan dizisini belirledi.
Medya - Medya
07 Ekim 2023 - 15:33

4 yılın sonunda bir ilk! Gönül Dağı’nın yerini dolduracak yeni dizi belli oldu

Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yerine gelecek dizi şimdiden belli oldu. Gönül Dağı projesini yapan şirket, yeni dizi için hazırlıklara başladı. Oyuncu hazırlıkları devam eden dizinin senaristi de Gönül Dağı ekibinde yer alan isimler olacak.
Medya - Medya
03 Ekim 2023 - 13:11

Tuna Öztunç'la TGRT Ana Haber yine zirvede! En yakın rakibini 4'e katladı!

Somera Araştırma Şirketi tarafından yapılan reyting ölçümlerine göre Tuna Öztunç'un sunduğu TGRT Ana Haber, en yakın rakibini 4'e katlayarak yine ilk sırada yer aldı.
Medya - Medya
02 Ekim 2023 - 08:51

Kuruluş Osman'da beklenen kare geldi! Yeni oyuncu Emre Bey kostümlerini giydi

ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Yeni bölümleriyle ekrana gelecek diziye katılan Emre Bey'in setten ilk kareleri paylaşıldı.
Medya - Medya
30 Eylül 2023 - 13:46

Masterchef Esra yayına ilk kez makyajsız çıktı! Görüntüsü izleyenleri ikiye böldü

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışmasının iddialı isimlerinden Esra, ilk kez makyajsız görüntülendi. Abartılı makyajı ile sosyal medyada çok konuşulan Esra, bu sefer ters köşe yaptı.
Medya - Medya
30 Eylül 2023 - 12:14

Kurtlar Vadisi Elif rolü ilk başta Özgü Namal’a teklif edilmemiş! Reddeden isim bin pişman!

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ın unutamadığı kız arkadaşı Elif, dizinin unutulmaz karakteri arasında yer aldı. Meğerse Elif rolü ilk başta Özgü Namal’a teklif edilmemiş.
Medya - Medya
30 Eylül 2023 - 11:22

Ölümlü Dünya 2’den ilk tanıtım geldi! Vizyon tarihi netleşti

İlk filmiyle izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatan Ölümlü Dünya filminin 2. Versiyonunun tanıtımı yapıldı. Oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan filmin yönetmen koltuğunda Ali Atay oturuyor.
Medya - Medya
30 Eylül 2023 - 09:29

Yalı Çapkını erken bitti, izleyiciler küplere bindi! Sebebi ise sonradan anlaşıldı

Dün akşam Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 39. Bölümü yayınlandı. Dizi geçtiğimiz haftalara göre erken bitti. Dizi izleyicileri bu duruma tepki gösterdi. Sorunun nedeni ise kısa sürede anlaşıldı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 17:35

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek zayıflama formülünü verdi! 2,5 ayda 20 kilo verdi

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek, kısa sürede verdiği kilolarla günlerce konuşulmuştu. 2,5 ayda 20 kilo veren oyuncu zayıflamasının formülünü açıkladı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 16:38

Yalı Çapkını Nükhet kimdir, kaç yaşında? Binnur Kaya dizileri neler?

Cuma günlerinin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın yeni sezonuna Binnur Kaya, Taro Emir Tekin gibi isimler dahil oldu. Diziye iddialı giriş yapan oyuncunun dizideki stiline izleyiciler beğeni yağdırdı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 14:05

Dilek Taşı'nda Mustafa ve Figen'in yolları ayrıldı! Son cümle duygu seli yaşattı

Kanal D’nin iddialı dizisi arasında yer alan Dilek Taşı’nın 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Oyunculuk performanslarının beğeni topladığı dizinin yeni bölümde, izleyiciyi memnun etmeyen gelişmeler yaşanacak.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 11:43

Kirli Sepeti’nde Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceylan rüzgarları esmeye başladı

FOX TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceylan rüzgarları esecek.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 11:22

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’lı diziye usta oyuncu dahil oldu

Onur Seyit Yaran ve Nilsu Berfin Aktaş’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Star TV’de yayınlanacak dizide başrol karakterinden biri için Kırmızı Oda dizisindeki oyunculuk performansıyla sevilen usta oyuncu düşünülüyor.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 10:20

Gönül Dağı’nda Veysel uyandı, herkes rahat bir nefes aldı! Tahlil sonuçları ise sevenlerini korkuttu!

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin en çok konuşulan olaylarından biri de Veysel karakterinin yaralanması oldu. Yoğun bakımda kalan Veysel, uyanmasıyla seyircisini sevindirdi. Ancak gelen tahlil sonuçları kafalarda soru işareti bıraktı.
Medya - Medya
29 Eylül 2023 - 09:42

Arak dizisinin kadrosu sektördeki tüm oyuncuları topladı! Usta oyuncular bir arada

Başrolünde İlker Kaleli’nin yer aldığı Arak dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Çekimleri başlayan dizi ekim ayında başlaması planlanan diziye Bennu Yıldırımlar da katıldı. Oyuncu kadrosu göz dolduran diziye son olarak bir İlker daha katıldı.
Medya - Medya
28 Eylül 2023 - 17:32

Yalı Çapkını oyuncusu Zeytin Ağacı’nın kadrosuna katıldı

Zeytin Ağacı dizisinin çekimlerinde son güne gelindi. Netflix’in en çok izlenen yerli dizisi olarak öne çıkan Zeytin Ağacı’nın yeni sezonuna sürpriz isimler katıldı.
Başa Dön Sona Git