Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2022 15:32 - Güncelleme : 07 Ağustos 2022 15:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir paylaşım daha: Bu kez TOGG videosu yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü yapılan test sürüşünün ardından yerli otomobil TOGG'la geçirdiği anları paylaştı. Erdoğan söz konusu paylaşımı '' Bir Togg hatırası'' etiketiyle duyurdu.

togg,erdoğan

Cumartesi günü Gebze Bilişim Vadisi'nde düzenlenen Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni"ne katılan Erdoğan, tören akabinde yerli otomobil TOGG'un direksiyonuna geçti. Tükiye'nin merakla beklediği yerli otomobil için artık geri sayım başlarken, Erdoğan'ın üst üste gelen paylaşımları da bekleyenleri heyecanlandırdı.

Dün, sosyal medya hesaplarından TOGG ile ilgili fotoğrafını paylaşan Erdoğan, bugün de sosyal medya hesabından yerl otomobilin videosunu paylaştı.

''BİR TOGG HATIRASI''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında'' Bir Togg hatırası'' ifadelerini kullandı. Yerli otomobil TOGG'un direksiyonuna geçen Erdoğan'a, TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş'ta eşlik etmişti. Erdoğan, dünkü paylaşımında ise ''Cennet vatanımızın yollarında... Yerli ve miliî'' sözlerini kullanmıştı. 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...