Tgrt Haber
04 Ocak 2022 22:39 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:00

İşte sır gibi saklanan TOGG Sedan: Tanıtımdan önce görüntüleri sızdı

Türkiye'de yerli ve milli üretimle geliştirilen TOGG seri üretim için hazırlanıyor. TOGG modellerinin çeşitlendirilmesi için de çalışmalar hızla sürüyor. Tanıtım toplantısında 5 farklı modelde üretileceği duyurulan TOGG'un Sedan modeli için heyecanlandıran bir paylaşım videosu gelmişti. Sedan modelin karanlık ve kısa görüntüleri merakla izlenirken modelin detaylı görüntüleri sızdırıldı. Görüntülerde modelin ilk prototipinden oldukça farklılaştığı görülüyor.

İşte sır gibi saklanan TOGG Sedan: Tanıtımdan önce görüntüleri sızdı
TOGG,Sedan,otomobil,lansman,Las Vegas

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu olarak hayata geçirilen yerli ve milli otomobil markası TOGG, her yeni paylaşımla meraklılarına tekrar tekrar heyecanlandırıyor. Las Vegas'ta gerçekleştirilecek CES 2022 fuarında yerini alan TOGG'un Sedan modeline ait olduğu tahmin edilen video paylaşıldı. Fuarda sürpriz bir lansman gerçekleştirileceği öne sürüldü. Video ve haberler üzerine yaşanan heyecan basına sızdırılan görüntülerin ardından detayları incelemelere yerini bıraktı.

HEYECANLANDIRAN VİDEO

ABD’nin Las Vegas eyaletinde gerçekleştirilecek tüketici elektroniği fuarı Consumer Electronics Show’da sahneye çıkmaya hazırlanan TOGG'un resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda 'Teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES 2022-Tüketici Elektroniği Fuarı’na hazırız' açıklaması kullanıldı. TOGG'a ait videoda dikkat çeken en önemli kısım daha önce gösterilen modellerden farklı bir tasarıma yer verilmesiydi. Görüntülerde yer alan aydınlatmalı TOGG logosu ve geniş LED aydınlatmaya sahip otomobilin TOGG'un Sedan modeli olduğu öne sürüldü. Meraklılar ve otomotiv yazarları 'CES 2022'de sürpriz model tanıtmı gerçekleştirileceğini beklediklerini açıkladı.

TOGG SEDAN PROTOTİPİ SIZDIRILDI

Sürpriz lansman beklentileri Hollandalı yayın organı Autoweek tarafından ulaşılan görüntülerle boşa çıkarıldı. Autoweek'in yayınladığı fotoğraflar yeni modeli detayları inceleme imkanı tanıdı.  Yeni Sedan modelin 2019 yılında gerçekleştirilen lansmanda sergilenen prototipten büyük ölçüde farklılaştığı ortaya koydu. Autoweek'in haberine göre, TOGG CES 2022 fuarında görüntüleri sızdırılan Sedan modelin resmi tanıtımını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, elektrikli C-SUV modelin 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını duyurmuştu. Karakaş, Sedan modelin ise C-SUV 'dan 18 ay sonra yollara çıkacağını söylemişti.

İşte sır gibi saklanan TOGG Sedan: Tanıtımdan önce görüntüleri sızdı

2019 PROTOTİPİNDEN TAMAMEN FARKLI

TOGG'un Sedan modeli olarak belirtilen üç boyutlu modellerde, otomobilin 2019 yılındaki lansmanından farklı detaylar taşıdığı göze çarptı. Sızdırılan görüntülerde Sedan modelin ön farları ile LED aydınlatmaların kullanıldığı ön panjur, TOGG paylaştığı videoda da net bir şekilde görülüyor.

İşte sır gibi saklanan TOGG Sedan: Tanıtımdan önce görüntüleri sızdı

Sedan modelin 2019 yılında gerçekleştirilen lansmanda sergilenen tasarımdan farklı olarak liftback karoser tipine geçiş yaptığı da dikkatleri çekti. Görüntülerde, aracın ön kısmında TOGG'un logosunun kullanıldığı görüldü. Bagaj kapağında ise TOGG yazısının yer alması göze çarpıyor.

İşte sır gibi saklanan TOGG Sedan: Tanıtımdan önce görüntüleri sızdı

2019'daki prototipten tamamen farklı yeni bir konseptle ortaya çıkan görüntüleri sızdırılan Sedan modelde, sadece jantların 2019'da sergilen prototipten değişmeden alındığı fark edildi. Bunun yanında 2 aracın tavan tasarımınun da farklılaştığı kaydedildi.

İşte sır gibi saklanan TOGG Sedan: Tanıtımdan önce görüntüleri sızdı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...