Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 12:45 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 12:50

TOGG, otoyolda hız testine çıktı: Performansı görenleri şaşkına uğrattı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, gece saatlerinde otoyolda hız testi yapılırken görüntülendi. Videoya alınan otomobilin, performansı ve yol tutuşu ise görenlerin beğenisini kazandı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
TOGG, otoyolda hız testine çıktı: Performansı görenleri şaşkına uğrattı
togg,yerli otomobil

Türkiye, yerli otomobili için meraklı bekleyişini sürdürürken yeni gelişmelerinde ardı arkası kesilmiyor. Her geçen gün aşama kaydeden TOGG, piyasaya çıkmaya hazırlanırken bu kez de otoyolda görüntülendi. Daha önce kamuflajlı şekilde Almanya caddelerinde gezintiye çıkan yerli otomobilin, otoyoldaki hız testi videosu da sızdırıldı.

2023'ün ilk çeyreğinde trafiğe çıkacak TOGG için, kısa süre önce yüksek hızlı şarj istasyonu için lisans verildi. Bu gelişmenin ardından araç, hız testine tabi tutuldu. TOGG'un güçlü performansı gözlerden kaçmazken, yol tutuşu da beğeni kazandı.

TOGG, PERFORMANSINI SERGİLEDİ

Türkiye'nin yerli otomobilinin yol tutuşu ve manevra kabiliyeti ise izleyenleri adeta kendisine hayran bıraktı. Sosyal medyada görüntülenen TOGG, kamera kaydına girdikten saniyeler sonra hızlı şekilde gözden kayboldu. Ancak görüntünün kesin olarak TOGG'a ait olup olmadığı da bilinmiyor. Yine de detaylı bakıldığında tasarımın, SUV modeli anımasttığını belirtmekte fayda var.

2023'TE GELİYOR

2023'te Türkiye'de onlarca yeni proje duyurulacak. Bunların arasında en çok beklenen ise TOGG. Yeni yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak araç, Türkiye için de bir ilk olarak kayıtlara geçecek. Daha önce yapılan resmi açıklamara göre yerli otomobil, 2023'ün mart ayı civarlarında battan indirilecek. 

https://twitter.com/thhsynkrgz/status/1543515188699308039

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...