Tgrt Haber
06 Ocak 2022 10:24 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:00

TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş gözyaşlarını tutamadı: Oyuna dahil olduk ve hızla ilerliyoruz

Dünyanın en büyük teknoloji fuarında görücüye çıkan yerli ve milli aracımız TOGG, yine gururlandıran bir başarıya imza attı. Piyasaya çıkış tarihi herkes tarafından heyecanla beklenen TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş ise, CES 2022'de kendisine sorulan 'Duygularınız neler?' sorusunu cevaplarken gözyaşlarını tutamadı.

TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş gözyaşlarını tutamadı: Oyuna dahil olduk ve hızla ilerliyoruz
togg,,gürcan karakaş,,fuar,,ces 2022,

ABD'nin Las Vegas şehrinde gerçekleşen dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2022'de yer alarak milli bir gurur daha yaşattı. Yerli aracın CEO'su Gürcan Karakaş ise, canlı yayında duygularının sorulması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı. 

YERLİ OTOMOBİL ULUSLARARASI FUARDA

Las Vegas'ta 5-7 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CES'e vizyon otomobiliyle katılan Togg, yeniliklerini ve ilklerini bir basın toplantısıyla dünya kamuoyuna duyurdu. 0-100 km hıza 4.8 saniyede çıkan yerli aracın 2023 yılının ilk çeyreğinde seri üretime geçmesi planlanırken fuarda, TOGG'un geleceğe bakışını vurgulayan 'Transition Concept Smart Device' (geçiş konsepti akıllı cihaz) adını verdiği konsept otomobili de tanıtıldı.

"DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

TOGG'un CEO’su Karakaş, burada yaptığı sunumun ardından katıldığı TRT Haber canlı yayınında muhabirin 'Duygularınız neler' sorusuna yanıt verirken gözyaşlarına tutamadı. Karakaş, "Daha iyisini yapacağız. Oyunun içerisinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik. Oyunun içerisine dahil olduk ve hızla da ilerliyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...