Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2022 11:30 - Güncelleme : 23 May 2022 11:33

TOGG, Almanya’da Test Edilirken Görüntülendi: İşte Son Hali

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, SUV modeliyle Almanya’da kamuflajlı bir şekilde test edilirken görüntülendi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: INSIDEEVs
TOGG, Almanya’da Test Edilirken Görüntülendi: İşte Son Hali
togg,togg fiyat,togg tasarım,yerli otomobil,togg ne zaman çıkacak

Yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. 2023 Mart aylarında trafiğe çıkması beklenen TOGG, artık son test süreçlerine girmiş durumda. Geçtiğimiz haftalarda TOGG CEO’su yerli otomobille ilgili açıklamalarda bulunurken, şimdi ise TOGG’un SUV modeli Almanya’da kamufle bir şekilde görüntülendi.

Test sürecinde kamuflajlı görüntüleriyle yakalanan TOGG, bekleyenlerini bir kez daha heyecanlandırdı. Almanya’da hangi testlere tabii tutulduğu bilinmezken, sızdırılan görüntüler ile aracın son tasarımı da gözler önüne serilmiş oldu.

TOGG, İÇİN HEYECANLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Yerli otomobil Togg C-SUV’a ait “casus fotoğrafları” paylaşan INSIDEEVs isimli internet sitesi, aracın 2019 yılında gösterilen ilk haline kıyasla özellikle arka bölümünde değişiklikler olduğunu vurguladı. Önceki görüntülerle kıyaslandığında, TOGG’un arka tarafının biraz daha küçültüldüğü  gözeçarpıyor.

TOGG, Almanya’da Test Edilirken Görüntülendi: İşte Son Hali

Öte yandan camın da yine konsepte göre daha dikey bir şekilde konumlandığı gözlemlendi. Sadece bu da değil. Bir başka değişikliğinde ön ve arka far tasarımında da olduğu da gözlerden kaçmıyor. Şirket, bu noktada bazı küçük değişikler yapmış gibi görünüyor.

TOGG, Almanya’da Test Edilirken Görüntülendi: İşte Son Hali

2023’DE YOLLARDA OLACAK

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG, geçtiğimiz haftalarda açıklama yapan Mehmet Gürcan’a göre önümüzdeki yılın mart ayında yollara çıkacak. Yerli otomobilin fiyatı ise merak edilen bir diğer konulardan. Ancak bununla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

TOGG, Almanya’da Test Edilirken Görüntülendi: İşte Son Hali

Kaynak: INSIDEEVs
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
yalan haber30 Mayıs 2022 15:02

yalan haber

Nedim 29 Mayıs 2022 05:12

Bence düşük paket yüksek paketi var. Araç bu yüzden bazen küçük, büyük paketi ile karşımıza çıkıyor olmalı. Umarım Amerika’da satışları hızlı başlar. Test sürüşü için sabırsızlanıyorum. Bakalım tesla model s imin yerini alabilecek mi?

Sonraki Haber Yükleniyor...