Tgrt Haber
Otomobil - Otomobil
27 Temmuz 2023 - 09:06

Renault'dan radikal karar! Bir model üretimden kaldırılıyor... Tarih belli oldu

Renault, elektrikli modeli Zoe'nin üretimini durduracağını açıkladı. Duyuruda tarih de paylaşıldı. 
Otomobil - Otomobil
26 Temmuz 2023 - 12:50

Araç satışlarında 'aksesuar' oyunu: Yasağı delmek isteyenlerden yeni yöntem

Ticaret Bakanlığı otomobil satışlarına yönelik düzenlemeyle 15 Temmuz'dan itibaren ikinci el taşıtların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasını yasakladı. Ancak bazı fırsatçılar donanım ve aksesuar gibi ekstra unsurları bahane ederek yasağı delmeye çalışıyor.
Otomobil - Otomobil
25 Temmuz 2023 - 13:05

Fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemi başladı: İşte Renault'un yeni uygulaması

Renault, Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında kurduğu "Refactory" tesisi ile fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemini Türkiye'de resmen başlattı. Kullanılmış otomobiller standartlara uygun olarak yenilenecek ve iki yıl garantili olarak satışa sunulacak.
Otomobil - Otomobil
23 Temmuz 2023 - 12:25

Bakan Kacır, Togg planını açıkladı: Kıta kıta dünyaya yayılacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ülke liderlerini Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile buluşturmaya devam edeceklerini açıklayarak, "Bir yandan Türkiye'de milletimizle buluştururken bir yandan da ülke ülke ve kıta kıta dünyaya yayacağız" dedi.
Otomobil - Otomobil
21 Temmuz 2023 - 12:14

Ek MTV'de detaylar belli oldu: Alan mı ödeyecek satan mı? Kimler muaf olacak?

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan taslak ile, ek MTV'ye ilişkin detaylar belli oldu. Araç alım satımında ek MTV kimler ödeyecek? Kimler muaf olacak? Ek MTV ilk taksit ne zaman? İşte detaylar...
Otomobil - Otomobil
20 Temmuz 2023 - 17:50

Sıfır otomobil fiyatlarına dolar zammı kapıda! SUV modellerde bu fiyat listesi için sayılı günler

Sürekli yükselen otomobil fiyatları, araç sahibi olma hayali kuran birçok kişi için en büyük engel haline geldi. Otomobil fiyatlarının 2 milyon TL'yi geçtiği şu günlerde, 1.5 milyon TL ve altına sahip olabileceğiniz, lüks tasarımı ve konforlu özellikleriyle öne çıkan SUV modellerini listeledik.
Otomobil - Otomobil
19 Temmuz 2023 - 21:45

Tesla Türkiye'den bir zam daha: Model Y ne kadar oldu?

Tesla, Türkiye'da satışa sunduğu Model Y aracına birçok kez zam yapmıştı. Şirket aracın fiyatını bir kez daha yükseltti. Peki zam sonrası Tesla Model Y ne kadar oldu?
 - 'Vurgun' açıklama kısmında!
19 Temmuz 2023 - 11:30

İkinci el vurgununda yeni yöntem! Sıfır araç fiyatını geçemeyecekti... Kuralı deldiler

Ticaret Bakanlığı'nın "ikinci el araçların sıfırdan pahalı satılmasını yasaklama" kararı sonrası fırsatçılar yeni bir yöntem buldu. Vurguncular artık online satış platformlarında aracın satış fiyatını aşağı çekerken açıklama kısmında tablo değişiyor. İşte detaylar...
Otomobil - Otomobil
15 Temmuz 2023 - 22:14

Sıfır otomobilde artan fiyatlara adeta fren yaptırdı: Tiggo 7 Pro

Chery'nin lüks tasarımı ve konforlu özellikleriyle öne çıkan Tiggo ailesinin en başarılı SUV'u Tiggo 7 Pro fiyatıyla da şaşırtıyor. Çift renk opsiyonu, 360 derece görüş kamerası ve açılabilir cam tavanı ile önce çıkan 7 Pro modeli yeni kampanyası ile sürekli artan otomobil fiyatlarını fren yaptırıyor. Nisan ayında piyasaya giren otomobil, alıcısı için yatırım aracı oldu.
Otomobil - Otomobil
15 Temmuz 2023 - 21:42

Bir kere kullanan tutuluyor! Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'de

Piyasaya çıktığı andan itibaren gözleri üzerine çeviren Chery Tiggo 7 Pro Türkiye'ye giriş yaptı. Tiggo 7 Pro 360 derece görüş sistemi, otomatik açılan bagaj kapısı ve açılabilir cam tavanıyla konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. İşte Tiggo 7 Pro'nin özellikleri.