Tgrt Haber
22 Nisan 2016 16:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Gazetesi'ne kutlama mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gazetesi'nin Kuruluşunun 47. yıldönümünü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Gazetesi'ne kutlama mesajı
cumhurbaşkanı, erdoğan,

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN:
“Bugünkü sayısıyla 47. yaşını kutlayan Türkiye Gazetesi, ülkemizin önemli basın-yayın organlarından biri olmasının yanında son yarım asırda yaşadığımız tarihi kırılma anlarının da yakın şahididir.
Bu yönüyle Türkiye Gazetesi’nin manşetleri ülkemizin demokrasi yolculuğunun bir izdüşümü ve hafızası gibidir. Gazete sadece önemli dönemlere tanıklık etmekle kalmamış, milli, yerli ve tavizsiz çizgisiyle demokrasimizin kök salmasına büyük katkı sağlamıştır.
Türkiye Gazetesi uzun yıllar ötekileştirilen, tahkir edilen ve kendi öz yurdunda parya muamelesi gören insanlarımızın sesi, soluğu olmuş, tüm baskılara rağmen hakkı ve hakikati haykırmaktan asla vazgeçmemiştir.
Türkiye Gazetesi'nin prensiplerinden ve engin tecrübesinden aldığı güç ve ilhamla tarihi misyonuna yaraşır bir şekilde yoluna devam edeceğine inanıyorum.
Bugüne kadar demokrasinin ve özgürlüklerin yanında saf tutan gazetenin Türkiye’nin 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda yürüttüğü yeni istiklal ve istikbal mücadelesine desteğini artırarak sürdürmesini ümit ediyorum.
Kuruluşunun 47. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutlayan Türkiye Gazetesi’nin yöneticilerini, muharrirlerini, muhabirlerini ve tüm çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum.
Merhum Enver Ören Beyefendi başta olmak üzere gazetenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği, alın teri ve katkısı olan herkesi hürmetle ve şükranla yâd ediyorum.
İlk günkü heyecan, ruh ve azimle çalışmalarınızı devam ettirmenizi temenni ediyor, Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.”
Recep Tayyip ERDOĞAN
Cumhurbaşkanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...