Tgrt Haber
29 May 2016 19:53

Erdoğan konuşurken bu pankartı açtılar

Erdoğan'ın konuşması sırasında Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından 'Dağları delelim terörü bitirelim' yazılı pankart açıldı

Erdoğan konuşurken bu pankartı açtılar
erdoğan,fetih,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında Ak Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından 'Dağları delelim terörü bitirelim' yazılı pankart açıldı

''MECLİS'TE PKK İSTEMİYORUZ''

Kalabalıktan yükselen ''Meclis'te PKK istemiyoruz''' sloganlarının sonrasında ise Erdoğan, "Şu anda parlamentoda dokunulmazlık teklifi görüşüldü ve kabul edildi. Şimdi rafa konan fezlekeler 168 milletvekilini kapsıyor, bunları şu anda parlamento oyladı ve yargıya gönderiyor. Bundan sonra karar yargının. Sizin bu arzularınız Allah'ın izniyle yerine gelecek.

''ABD ASKERLERİNİN NE İŞİ VAR?''

Rusya'nın İran'ın terör örgütünün sözde armalarıyla donanmış ABD askerlerinin ne işi var? Suriye'de ne işi var. DAEŞ'i kurtarmanın yolu sivilleri katletmek değildir. Önce Suriye halkını zalim Esed'in elinden kurtarmak gerekir." dedi.

''OYUNU BOZMAK İÇİN HAZIRLIK YAPIYORUZ''

Fatih İstanbul'u tahta geçer geçmez fethetmemiştir. Önce hazırlık yapmıştı. Türkiye de bu oyunları bozmak için her alanda hazırlıklarını yürütüyor, yürütmeye de devam edecek.

Erdoğan konuşurken bu pankartı açtılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...