Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Mart 2014 11:41

Ala, 'Vatan hainliği yapanları devlet ortaya çıkaracak'

İçişleri Bakanı Ala, 'illegal dinlemeye ilişkin, 'Dün ortaya çıkan durum açık bir vatan hainliğidir. Devlet bu durumu ortaya çıkaracaktır' dedi.

Ala, 'Vatan hainliği yapanları devlet ortaya çıkaracak'
İçişleri Bakanı Ala,illegal dinleme,vatan hainliği,devlet,

İçişleri Bakanı Efkan Ala, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesiyle ilgili, "Dün ortaya çıkan durum açık bir vatan hainliğidir. Bir ülkenin, bir devletin, bir milletin düşmanları ancak böyle şeyler yapabilirler. Devlet de bu durumu ortaya çıkarır, çıkaracaktır" dedi. AA muhabirinin sorusunu yanıtlayan Bakan Ala, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan arasında geçtiği iddia edilen ortam dinlemesiyle ilgili kayıtla alakalı, durumu "açık bir vatan hainliği" olarak niteledi. Ala, "Bir ülkenin, bir devletin, bir milletin düşmanları ancak böyle şeyler yapabilirler. Devlet de bu durumu ortaya çıkarır, çıkaracaktır" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...