Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2014 15:32

Kadir Topbaş mazbatasını aldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Kadir Topbaş, mazbatasını aldı.

Kadir Topbaş mazbatasını aldı
kadir topbaş, istanbul büyükşehir belediye başkanı, topbaş matbatasını aldı, matbata,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Kadir Topbaş, mazbatasını aldı. Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde düzenlenen törende konuşan İl Seçim Kurulu Başkanı Hayriye Gül, Topbaş'ın, 30 Mart 2014'te mahalli idareler seçimiyle ilgili oylama sonucu üçüncü kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildiğini belirterek, tebrik etti. Gül, "İstanbul halkına hayırlı olsun" diyerek, Topbaş'a mazbatasını verdi. Kadir Topbaş da ne kadar heyecanlı olduğunu izah etmesinin mümkün olmadığını belirterek,  2004'te ilk mazbatasını aldığı günden daha farklı bir heyecan yaşadığını söyledi. Topbaş, bu heyecanı yaşatan tüm İstanbullulara, partililere, seçimin güzel geçmesi konusunda hassasiyet gösteren seçim kurulu başkanlarına ve sandık çalışanlarına teşekkür etti.
Yerel seçimlerin, ülkenin, İstanbul'un ve demokrasinin kazandığı bir süreci ortaya koyduğunu ifade eden Topbaş, şunları söyledi: "Ülkenin gelişmesinde yerel yönetimlerin etkisi ve katkısı bilinciyle, özellikle dünyanın gıpta ettiği İstanbul'da bir üçüncü dönem daha başkanlık yetkisini almaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bu gurur verici bir yetki. Yetkilendirildik. Bir noktada da bir güven tazeleme olarak da görmekteyim. Yani İstanbullular yaptığımız hizmetlere, getirdiğimiz projelere ve gelecek adına da kendi geleceklerini emanet ederek bir güven duygusunu tazelediler. Teşekkür ediyorum.  İstanbul dünya ile yarışan bir şehir. Yarışta İstanbul'un hep önde olmasını arzu ediyorum. Tüm seçilmiş belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, partimin de özellikle ağırlıklı desteğiyle beraber bu hizmeti sunacağız. Seçimler geride kaldı, meydanlardaki konuşmalar orada kaldı. Artık bundan sonra gelecek var. Geleceğe birlikte yürüyeceğiz." Törene, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, bazı belediye başkanları ve meclis üyeleri de katıldı. Topbaş, salona girişinde alkışlar ve "İstanbul'un abisi Kadir başkan", "İstanbul seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...