Tgrt Haber
29 Nisan 2014 13:39

Ak Partide istifa şoku

Çorum'da AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ve kadın kolları yönetimde bulunan 50 kişi, görevlerinden toplu istifa etti.

Ak Partide istifa şoku
ak parti, çorum, ak parti il kadın kolları başkanı, arife betül gülgün, kadın kolları, toplu istifa, çorum'da toplu istifa, ak parti'de toplu istifa

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün yaptığı yazılı açıklama ile partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gülgün, yaptığı yazılı açıklamada, şahsına seçim süreci ve sonrasında 'Teşkilatı tıkayan insan' muamelesi yapıldığını belirterek, şöyle devam etti: "Kurulduğu günden bu yana partime tüm sadakat ve samimiyetle hizmet etmiş bir AK Parti neferi olarak başkanlık koltuğunu sadece hizmet aracı olarak gördüm. Bu yüzden teşkilatı rahatlatmak adına Türkiye dördüncüsü olmasında gayret sarf ettiğim kadın kolları başkanlığı görevimi istek üzerine bırakıyorum. Görev sürem boyunca benle beraber samimi bir duruş sergileyen yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler başarısız olduğumuz için değil, bizden istifa etmememiz isteği için bu kararı aldık. Bu partide hizmet etmeye devam edeceğim koltuk sadece araçtır, amaç değildir." Arife Betül Gülgün ile birlikte kadın kolları yönetiminde bulunan 50 kişinin de görevlerinden istifa ettiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...