Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2013 09:43

Mevlüt Çavuşoğlu, görevi Egemen Bağış'tan devraldı

Yeni kabinenin üyeleri görevlerini eski bakanlardan devralıyor.

Mevlüt Çavuşoğlu, görevi Egemen Bağış'tan devraldı
yeni kabine, devir teslim töreni, egemen bağış, mevlüt çavuşoğlu,

AB Bakanı ve Başmüzakereci olarak atanan Mevlüt Çavuşoğlu, görevi Egemen Bağış'tan devraldı. Kabine değişikliğinin açıklanmasının ardından AB Bakanlığı'nda bugün devir teslim görevi düzenlendi. Törende konuşan eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, "Beni Başbakanımızla tanıştıran Mevlüt Çavuşoğlu'dur. Sayın Çavuşoğlu'nun Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı'na seçilmesi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük bireysel diplomatik başarısıdır. Mevlüt kardeşime görevi devretmekten onur duyuyorum. Emanet ehlindedir. İçim rahat, gönlüm ferah" dedi.
AK Parti'nin çok büyük bir aile olduğunu kaydeden Bağış, şöyle konuştu: "Bizi bölmek isteyen mihraklar, fitne sokmak isteyenler hep oldu, olacaktır. Bütün bu tuzakları inşallah birlikte hayal kırıklığına uğratacağız. Bizim Başbakanımızla yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır. Bizim davamız ülkeye ve millete hizmet etme davasıdır. Saflarımızı çok daha sıklaştırmamız gerektiğinin farkındayız. Beddua edenlerle değil, hayır duası yapanlarla bu ülkeyi daha da yukarı taşımak için el birliğiyle çalışacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...